Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dálkový ovladač satelitního přijímače

Od: nevla* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den.

K novému televiznímu přijímači s HD rozlišením jsem zakoupil i nový HD satelitní přijímač.

Jedná se o satelitní přijímač MASCOM MC2202HD-USB PVR a k tomu se vztahuje i můj dotaz.

Konkrétně k dálkovému ovladači (DO) tohoto přijímače. Stiskem tlačítka se velmi často vygeneruje několik impulzů

a přepnout program numerickými tlačítky je úplný horor. U předchozího SD satelitního přijímače (MASCOM MC1100Cr) jeden stisk numerického tlačítka DO = jeden impulz, jedna reakce a to i když tlačítko bylo stisknuto delší dobu.

U nového přijímače (MC2202HD) se musí hodně soustředit na velmi krátký stisk tlačítka, aby se povedl pouze jeden impulz. Přijímač jsem reklamoval jako obtížně ovladatelný, ale reklamaci výrobce neuznal s tím, že je vše naprosto v pořádku.

Proto by mne zajímal nestranný názor, zda může jít o vadu DO anebo jeho vlastnost. Pokud by se, podle Vás, mohlo jednat o vadu, tak co dělat, když výrobce reklamaci neuznává.

Děkuji za odpověď.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinhajek*
hodnocení

2x
Není to vada. Měl jsem něco podobného u televize. Vývojáři některých dnešních přístrojů by potřebovali na zadek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]