Nejste přihlášen/a.
Zdravím.Mám mobil Samsung Star GT S5260.Když jsem na internetu přes wi-fi, objeví se mi tabulka ,,nedostatek paměti" , ale paměti mám dost.Nevíte čím to je?Na internetu jsem si našla tenhle kod: *#5239870*# , najede mi tabulka, vyberu pre-configuracion a zadam tenhle kod: *#27236*# , potom je tam tabulka, ve které je na výběr: KOR, XEH, XEZ, PAN, XSK.Nevíte co to je?Já tam mám XEZ a když dám Instal, tak se něco asi přeinstaluje, mobil se restartuje a obnoví se výchozí nastavení a potom už internet jde bez problémů.Už jednou jsem to udělala, ale po měsíci unternet přes wi-fi zlobí zase.Nevíte o nějakém lepším způsobu řešení, anebo by prostě bylo lepší to opakovat tímto způsobem i za cenu toho, že tam budu muset úplně vše dávat zase znova?
Prosím poraďte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.