Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s internetem na mobilu Samsung Star 2

Od: yoshi* odpovědí: 4 změna:

Zdravím.Mám mobil Samsung Star GT S5260.Když jsem na internetu přes wi-fi, objeví se mi tabulka ,,nedostatek paměti" , ale paměti mám dost.Nevíte čím to je?Na internetu jsem si našla tenhle kod: *#5239870*# , najede mi tabulka, vyberu pre-configuracion a zadam tenhle kod: *#27236*# , potom je tam tabulka, ve které je na výběr: KOR, XEH, XEZ, PAN, XSK.Nevíte co to je?Já tam mám XEZ a když dám Instal, tak se něco asi přeinstaluje, mobil se restartuje a obnoví se výchozí nastavení a potom už internet jde bez problémů.Už jednou jsem to udělala, ale po měsíci unternet přes wi-fi zlobí zase.Nevíte o nějakém lepším způsobu řešení, anebo by prostě bylo lepší to opakovat tímto způsobem i za cenu toho, že tam budu muset úplně vše dávat zase znova?

Prosím poraďte.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ddddd*
hodnocení

0x

Mam stejny mobil a co ja vim tak tenhle problem nejde vyresit.Jedine reseni je nainstalovat si operu mini.

yoshi*
hodnocení

Moc děkuji za radu, Opera Mini to vše vyřešila. *slunce*

martinhajek*
Nikdy jsem nepoužíval ten tovární prohlížeč, s Operou Mini je pětinová spotřeba dat.
yoshi*
Ted u pouzivam jedine operu a jsem spokojená.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]