Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aktualizace tlf HTC Wildfire s nelze

Od: ok® odpovědí: 3 změna:

prosím vás,jak zaktualizovat mobil
asi půl roku co máme tento tlf HTC Wildfire S, mi hlasí, že je k dispozici aktualizace, ale když to chci provést, tak se mi zobrazí tato zpráva, viz přiloha
takže to nejde, prosím o radu co s tím?
děkuji

momentálně mám toto,opsal jsem to z mobilu -

android 2.3.3.
htc sense 2.1
čislo
1.33.401.3

Aktualizace tlf HTC Wildfire s nelze

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co s tím? Máš to tam napsáno:

Vraťte telefon do stavu s oficiálním systémovým softwarem HTC...

Ve stručnosti: v telefonu máš nahranou upravenou verzi Androidu a pokud chceš aktualizovat,běž někam do stánku s mobily,kde ti to updatují za tři stovky.

doplněno 06.04.14 23:15:

Tovární nastavení ti nezmění verzi Androidu ale pouze vymaže všechna nastavení,kontakty apod.

Zálohuj si vše důležité co potřebuješ a obrať se na nějaký ten stánek,třeba v Shopping parcích je vidívám.

A pokud nevíš,jak zálohovat,pomohou ti tam i s tímhle.

ok®
hodnocení

takže dát do TOVÁRNÍHO NASTAVENI?

stan33
hodnocení

0x
Pokud máš oficiální fw tak to obyčejně dělá root nebo nějaká aplikace co ho potřebuje-první aktualizace ti projde ale další už ne. Pokud nemáš root tak to může dělat nějaká aplikace co rozšiřuje funkce systému-ovladače v liště, sw záplata ,antivir, zalohování ap atd.. Tj buď unroot a odstranění úprav nebo tovární nastavení a napřed aktualizace firmware a až potom obnova záloh.U neoficiálních verzí rom pak přehrání te oficiální.
Někde u aktualizace máš i něco jako stav zařízení-pokud je změněno tak ti nepůjde aktualizace. Pokud jsi nic výše psaného nedělal tak je to nějaká aplikace nebo se to seklo, skus restart a po naběhnutí hned aktualizace-se to taky někdy chytne. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]