Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
stáhnul jsem si Battlefield 4, nainstaloval jsem ho a když ho chci spustit tak se mi napíše hláška:
,,Verze souboru není kompatibilní se spuštěnou verzí systému Windows. Ověřte systémové informace počítače, zda je potřeba verze programu x86 (32 bitová) nebo x64 (64bitová), a kontaktujte vydavatele softwaru."
Nevíte co s tím?
Na ploše bys měl mít 2 ikony, jednu pro 32bitovou (x86) a jednu pro 64bitovou (x64) verzi. Použij 32bitovou, to by mělo fungovat.
Na ploše nemám nic, a ve složce mám bf4 jako aplikaci, že když ji spustím tak se mi napíše ta chyba, a ještě tam mám aplikaci bf4_x86 a tam se píše jiná chyba zas že nemá nějaký soubor MSVCP110.dll, že oprava by byla přeinstalace hry.
Je to to bf4_x86. Když chce přeinstalovat, tak to udělej, ne? A pro jistotu spusť instalátor jako správce.
Buď si OS kup nebo si sežeň jiný (funkční) crack. Nic jiného neporadím, protože
! Pravidlo Z7: je zakázáno poskytovat návod k páchání trestných činů nebo nečestnému (podvodnému) jednání a také nelegálního šíření softwaru, autorských děl atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.