Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet v mobilu

Od: marketa* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, mám nový mobil ( Samsung Galaxy S3 mini ), když se chci připojit na internet normálně se připojím k wifi a všechno je v pořádku, ale potom mi pokaždé příjde SMS, že mi za data internet byo odečteno 30 Kč. Pročetla jsem celou příručku, ale nic z toho co tam je napsáno nefunguje. Dokonce, když celý den nejsem na mobilu na internetu stejně mi příjde SMS, že za internet mi odečítají peníze. Nevíte někdo co mám dělat?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

foo*
hodnocení

0x

zablokujte si přenos dat v nastavení sítí

hudkacz
hodnocení

0x
Ja mam sice Samsung Ativ S ale asu to bude podobny... Bez si do nastaveni pak mobilni sit a tam nas datove pripoheni a tam to prehodis na vypnuto a je klid!
Zdravim!
marketa*
hodnocení

No já mám v nastavení: Bezdrátové sítě a v tom použité dat, takže nevim :(

foo*

dej to co píšu v prvnim příspěvku a je vyřešeno, udělal jsem to na všech mobilech co mam (6) a nikdy jindy tam placenej net nebyl

marketa*
hodnocení

Takže, když udělám toto: nastavení - použití dat - mobilní data ( u toho to mám zaškrtlé, takže odškrtnu ) to bude všechno?

foo*
30.12.13 12:22

ano

marketa*
hodnocení

Takže to bude normálně pře wifi, dobře děkuji :)

martinhajek*
hodnocení

0x
Jediné správné řešení je blokace internetu přímo u operátora sítě, nebo výmaz internet profilu v mobilu. Vypnutí dat v mobilu je nespolehlivé (dá se to omylem aktivovat - stačí neopatrný dotyk v nastavení) a nešly by MMS.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]