Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dobré hry na Android 2.3

Od: micinka123* odpovědí: 2 změna:

Dobré ráno, mám doma mobil Samsung Galaxy Mini a je tam starší Android (verze 2.3). Poradíte mi prosím nějaké fajn hry a hlavně zdarma? Je to můj první chytrý telefon. Ještě jsem se chtěla zeptat jestli živé tapety žerou baterku. Děkuji Vám ;)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

frkotou*
hodnocení

0x

Jákékoliv hry a aplikace jsou na google play (obchod play). Skoro každé aplikace žereou baterku, protože jsou spuštěné na pozadí a živé tapety podle náročnosti na systém.

martinhajek*
Proč by měli být aplikace spuštěné na pozadí? Většina her se po opuštění jejich prostředí vypne a i ty co to nedělají, lze vypnout ručně ve správci úloh.
U synovce, který má ve svém telefonu (Samsung Galaxy Trend) přes sedmdesát her jsem si nevšiml žádného zvýšení spotřeby energie, i ten Pou se na pozadí za deset minut sám vypne. Ale je to verze 4.0, u verze 2.3 nevím, tu jsem nikdy nepoužíval, ale třeba Aligátor S4000duo ji myslím má.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]