Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dostat zvuk z domácího kina do TV?

Od: apollogates odpovědí: 3 změna:

Ahoj,

mám problém, co mi nedá spát : ) Doufám že budete někdo schopen mi s tím pomoci.

Dostal jsem domácí kino LG DH4430P a mám TV Panasonic Viera. Potíž je v tom, že se mi nedaří ani po stém pokusu dostat zvuk z televize do kina (resp. beden).

- Někde v diskusi jsem četl, že nejdřív vypnout všechno, zapojit kabely, pak zapnout, a mělo by to jít. Nejde.
- HDMI kabel nebyl součástí dodávky, dnes jsem ho šel teda koupit, 300,- Kč fuč, ale ani když jsem ho zapojil, nic to nedělá.
- Pak jsem četl, že to mám přepnout přes Viera Link, tam mi to zase píše, že služba není dostupná. Tedy stále nejde.
- Pak jsem někde četl, mám nastavit digitální výstup na tom domácím kině - nikde jsem to nenašel, v menu to není.

Už mi to štve, chci si dát Mrazíka s pořádným zvukem, ale nedaří se :) Pomozte někdo, už fakt nevím kudy kam... Díkes

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

0x

Zapátrejte v historii poradny, zrovna nedávno jsem stejnou otázku pokládal já ;)

poradte.cz/...

S přiloženým fotem a za pomoci rádců se mi to nakonec povedlo pomocí optického kabelu.

hodnocení

0x

podle popisu to nemá HDMI vstup, ale jen HDMI výstup. V parametrech vidím audio vstup (ANO) tj. zkuste klasické (kabely) cinch-e Levý, a Pravý. TV vysílání je stejně jen 2 kanálové co se týče zvkuku.

doplněno 28.12.13 18:57:

ano optický výstup tam máte uvedenýjak píše přispívatel.

olaf71*
hodnocení

0x
propojit 2xcinch a na ovladači zmáčknout AV/INPUT, pak vybrat požadovaný zdrojdoplněno 28.12.13 19:40: viera link k ničemu, když je to funkce spjatá se značkou Panasonic. vždy je lepší vše od jedné značky kvůli kompatibilitě.doplněno 28.12.13 19:44: ten "pořádný"zvuk u Mrazíka bude stereo. jestli ho chcete o lepší, tak tady je to v šestikanálovém zvuku na DVD: musicrecords.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]