Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zrušit službu na mobilu?

Od: andrejkao* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, mám o2 kartu a aktivovala jsem si službu POKEC NA JEDNO. Odečítá se každý týden 50 Kč, až dokud to nedeaktivuji. Použivala jsem tuto službu a pak jsem měla 30 Kč kreditu, tak mi to psalo, že mi to odečte a můžu dál používat tu službu. A ted jsem si nabila mě to odečetlo. Po týdnu jsem to deaktivovala a taky jsem dostala zprávu o přijetí, ale další den mi to odečetlo. Už jsem to vícekrát deaktivovala a pořád se mi to nechce vypnout. Už nevím co dělat. 150 Kč ztratit a na nic :( Prosím napište, jestli máte nějaky nápad, děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kami95
hodnocení

0x

A jak jste do deaktivovala? Nějakou deaktivovací sms? Nebo před operátorku? Normálně jim tam zavolej a setři je..toto není normální, tak tahat z lidí peníze proti jejich vůli..normálně bych jim i pohrozila, že odejdu k jinému operátorovi, když mají tento přístup..

andrejkao*
hodnocení

Deaktivovala jsem deaktivovací sms. Nevíte na jaké číslo mám zavolat, já se v tom moc nevyznám :(

zvidavajanca*
800 33 00 76
kami95: kdyz nevis, tak nerad!
doplněno 28.12.13 16:42: Tak si na tom trvej...
www.o2.cz/osobni/kontakty/203462-kontakt_po_telefonu.html
a 7-23 snad neni tak strasny
kami95

Ne! Chybu můžete nahlásit na *88 nebo na *80 za tím si stojím! A aspoň jsou tam nonstop narozdíl od té vaší infolinky..když to nahlásíte jako poruchu, vyřeší to rovnou a ne v době od do..

kami95

*88 nebo *80..nevím, jak to teť mají..

zvidavajanca*
hodnocení

0x
Zavolejte si na O2 linku a tam vam sdeli co delat. Sdelte jim take ze jste to deaktivovala a ze mate potvrzeni (tu sms nemazte!) a zkuste to reklamovat, treba vam vrati penize.
Volani na O2 linku je zdarma (volejte z telefonu, kde je ten problem)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]