Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám o2 kartu a aktivovala jsem si službu POKEC NA JEDNO. Odečítá se každý týden 50 Kč, až dokud to nedeaktivuji. Použivala jsem tuto službu a pak jsem měla 30 Kč kreditu, tak mi to psalo, že mi to odečte a můžu dál používat tu službu. A ted jsem si nabila mě to odečetlo. Po týdnu jsem to deaktivovala a taky jsem dostala zprávu o přijetí, ale další den mi to odečetlo. Už jsem to vícekrát deaktivovala a pořád se mi to nechce vypnout. Už nevím co dělat. 150 Kč ztratit a na nic Prosím napište, jestli máte nějaky nápad, děkuji
A jak jste do deaktivovala? Nějakou deaktivovací sms? Nebo před operátorku? Normálně jim tam zavolej a setři je..toto není normální, tak tahat z lidí peníze proti jejich vůli..normálně bych jim i pohrozila, že odejdu k jinému operátorovi, když mají tento přístup..
Deaktivovala jsem deaktivovací sms. Nevíte na jaké číslo mám zavolat, já se v tom moc nevyznám
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.