Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung galaxy S duos je zapntý ale

Od: pokopeli odpovědí: 12 změna:
nedá se na něj dovolat. Máme dva nové tyto telefony. Oba dělají totéž, většinou vše v pohodě , ale občas když na něj někdo volá , tak mu to říká _ nedostupný i když je zapnutý, pak ani nepřijde sms, že někdo volal.. Jeden měli měsíc v opravě a řekli , že je v pořádku. Druhý je úplně nový od vánoc, leží na stole zapnutý a nejde se na něj dovolat, když přendám sim do starého tel., okamžitě přijde sms , že se někdo snažil dovolat.. neřešil někdo podobný nebo stejný problém? máte někdo radu? díky vl.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No přesně tohle mi taky začíná dělat, koukám, že s reklamací bude problém...

pokopeli
hodnocení

no právě problém je , že to udělá jen někdy a zákon schválnosti tady funguje dokonale na prodejně a v servisu dělá svatouška a doma zas blbne ...

hodnocení

0x

me to delal jiny mob v modu 3G , jakoby se sekl casem prijmac od operatora a neodesilal ke me data , nesel internet , smsky , nemohl jsem se dovolat nikde i kdyz jsem mel plny signal. Vymena simky nepomohla , vymena mobilu casem to same. Na internetu jsem pak docetl , ze to blbne hodne lidem , proto mam nyni rezim site 2G a bez problemu nekolik roku.

pokopeli
hodnocení

a kde a jak se to z té 3G přepne na 2G?

hodnocení

0x

podle toho jestli bydlis v miste kde je 3G sit , nahore u site mas bud E nebo 3G a jinak v nastaveni - site - 2G rezim.

pokopeli
hodnocení

mám tam E a v nastavení je bud automat nebo GSM nebo WCDMA. Žádný 2g 3g tam nevidím ...

pokopeli
hodnocení

ale tohle se týká přece internetu v mobilu, tyhle sítě, a ten jsem měl doted stejně úplně vypnutý, internet v mobilu nepoužívám..

Já pouzivám obě sítě a stejně to blbne i když data zrovna jedou přes wifi.
2g sit je GSM a je to v kterem protokolu komunikuje mobil s vysilacem, nechej jen gsm

snidy*
hodnocení

0x
Dobry den, asi to bude seriova chyba, pritelkyne ma stejny problem. Napadlo nas vymenit sim, jestli neni stara-opotrebena. V o2 nam slecna rekla ze ma srejny mobil stejny problem a vymena sim ji nepomohla,ale zkusit to muzete..
pokopeli
hodnocení

sim jsme taky měnili a nic, ted jsem si všiml, že telefonu vypadává signál, na stejném místě se stejnou simkou neměl stařičký tlačítkový telefon nejmenší problém se signálem, navíc vedle něj leží druhý starý telefon s druhou simkou stejného operátora a má plný signál zatímco úplně novému samsungu vypadává co chvíli úplně signál na nulu ... čím to může být?

Když používám druhou kartu tak je na ní většinou slabší signál i když obě dvě karty používají stejnou síť. Asi by stálo za to sehnat ještě pár lidí a opřít se přímo do zastoupení Samsungu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]