Nejste přihlášen/a.
Ahoj který mobil by jste si být mnou vybrali: Samsung galaxy note 3 nebo samsung galaxy S4 nebo HTC one.. mě osobně nejvíc láká note svou velikostí ale všichni mi radí že je až přehnaná, a že mě to za chvilku bude vadit (např. nosit mobil v zadní kapse u kalhot) ale já si myslím že si zvyknu.. Předem Díky.
Já bych řekl, že jestli nejsi kancelářská myš, nebo diplomat, který s sebou pořád tahá svůj kufřík, tak si radši kup něco menšího. Já mám mobil s 4" displayem a i to se mi jeví jako dost velký. Kamarád takovou kobylu má a věčně si stěžuje, že to nemá kam dát a t. d.
Jestli ho chceš nosit v zadní kapse (na zadku) tak je to dost o ústa -> jednou na něj zapomeneš a peníze vypustíš luftem.
Kup si něco menšího je to levnější, přenosnější a skladnější :D Já mám HUAWEI ASCENT Y300 a stačí mi.
Ale proti gustu žádný protesty :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.