Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám nový ps3 superslim 12Gb a dnes jsem si koupil hru Gta 5, cca po hodině hraní sem mi nahlas rozhučel větrák, je to normální že se za takovou chvilku zahřeje? hučelo to tak 15 min a pak už jsem na to neměl nervy tak sem to vypnul.Je lepší to reklamovat nebo to je bězné? Dík
Zajistěte aby měla konzole dobré větrání ze všech stran, zkusil bych různě umístit konzoli a pokud bude Váš problém přetrvávat tak bych ji asi reklamoval. Hraju GTA V na PS3 Slim 320GB a nestává se mi to.
Btw. Musím říct že se divím že se Vám to GTA V tam vešlo a že jste se to vůbec zkoušel. Přece jen konzole má 12Gb, něco si vezme systém takže po nainstalování GTA V které má 8GB vám tam musí zbýt jen pár MB místa, pokud nemáte ke konzoli připojený externí disk.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.