Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Součástky menuet ,kde hledat?

Od: bustler odpovědí: 6 změna:
dobrý den chci se zeptat ,kde mám u radia menuet hledat nf zesilovač,vazební kondenzátory a elekrolytY
Děkuji za odpověd

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Myslím, že postačí zadat do vyhledávače "schema menuet". Napřed se musí oddělat přední část s reprákem, tam jsou uvnitř šroubky na plošňáku, nf zesilovač je pak vpravo, jak jsou dva potenciometry. Já jsemto kdysik kupoval po myslím 50 Kč ve výprodeji a byl vždy vadný elektrolyt v nf části.

doplněno 27.12.13 09:18:

Bustler, jak píšu, pro sichr vyměnit elektrolyty. Vyzkoušet nf řetězec, pokud to ovšem zvládnete a pak hledat dál. Též býval prasklý plošňák.

Součástky menuet ,kde hledat?

jabraka*
hodnocení

0x
Tranzistory: 5× OC170, 107Nu70, SC206, GC521 GC511 tyto polovodiče jsou použity v tomto kabelkovém přijímači.Dvojice GC 511 a GC521 jsou výkonové tr. v chladicí kostce.Od nich bude použit výstup přes výstupní kondy na repro. JABRAKA

bustler
hodnocení

ještě bych měl zmínit závadu.hraje strašně potichu a někdo říkal že by to mohli být tyto součástky .co s tím mám provést

hop®
hodnocení

0x

Těch Menuetů bylo více, který máte na mysli?

radiomuseum.org/...
radiomuseum.org/...
radiomuseum.org/...
radiomuseum.org/...

bustler
hodnocení

kabelkové radio tesla menuet 1 s vlnami vkv 1,kv,sv

kamill*
hodnocení

0x

Dám dobrú radu na výrobok Bratislavskej Tesly - Menuet -Dolly nemali dobrú povest nikdy-zahodit .V hodnoteniach vždy najhoršie pri porovnaní s konkurenciou ,Germaniove tranzistory,už nepoužívana OIRT norma ,a jediný použitelný rozsah DV bude v únoru výpnutý. Zabudnite na opravu vrabčiho hnízda !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]