Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokia - neznám kód k odemknutí klávesnice

Od: guaintgirl* odpovědí: 5 změna:

Prosím poraďte mi! Mám mobil nokia 5310 Xpressmusic...a ten má možnost zabezpečení klávesnice na kód...Mě se ale zablokoval a nevím co s tím...nemohu ho ani vypnout, ledaže bych vyndala baterku... Ale stejně se do něj nedostanu...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

macka80*
hodnocení

2x
Jestli jsem to dobře pochopila tak tady pomůže pouze značková prodejna,zažila jsem to cca před 8lety a musela jsem též na prodejnu a ještě složitě prokazovat že mobil je můj
guaintgirl*
hodnocení

Mockrát díky...stašně mi to pomohlo...a jeste se chci zeptat jestli se to teda povedlo a taky jestli za to budu muset platit...asi jo...:D

macka80*
Já jsem tenkrát myslím neplatila ale fakt je ten že já to neřešila v servisu ale u operátora,jo bylo to za chvilku hotovo
guaintgirl*
hodnocení

takže by stačilo zavolat operátorovi?

macka80*
Já nevím tenkrát byla jiná doba,kupovali se telefony vlastně jen v eurotelu atd. takže logicky jsem musela jít tam,dnes to ale asi už neplatí.Ale za zeptání nic nedáš

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]