Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
chtěla bych se Vás zeptat, jestli někdo trochu rozumíte tabletům, proč je levnější tablet s panelem IPS a jinak je úplně tentýž od stejné firmy, a ten ne IPS je dražší, nebo v čem se tablety jinak liší, který je lepší? Jde o tyto:
Media-droid IMPERIUS MT7011 a Media-droid IMPERIUS MT7010.
Děkuji.
Aha, děkuji Vám! Víte, s tím internetem právě nevím vůbec jak. Mám internet v PC přes pevnou linku- O2, kabelem. Vůbec nevím, jak to udělat s internetem pro tablet, ráda bych, jetsli by to šlo nějak abych nemusela platit další internet. Jednou se u mě pokoušel známý připojit notebookem k intenetu přes modem k mému PC, mám Zyxel, kabelem. Ale chtělo to po něm heslo, a to já nevím. Prostě jsem si to doma zapojila a hotovo, heslo to mě tuším nechtělo, takže známý se nakonec nepřipojil. Hledala jsem v papírech v krabici od modemu a nenašla jsem. Takže vůbec nevím jak to udělat s internetem do tabletu.
Dobrý den, pokud již máte doma jeden internet přes ADSL od O2, tak si potom jen nastavíte "wifinu" v tabletu a nemusíte si pořizovat jiný internet. Pokud napíšete přesný typ modemu Zyxel (bude to na té krabici), tak Vám tady vložím návod, jak si to zprovozníte sama. Zdravím!
P-600 series, ADSL2+/ISDN, P-660HW-T3 je napsáno na modemu, to asi nestačí... zítra se podívám po krabici. Děkuji Vám!
Dobrý den, ty Vaše údaje jsou dostatečné. Podívejte se viz odkaz a postupujte klidně a přesně podle návodu a obrázků. Nejlépe otevřít dva panely prohlížeče - v jednom číst návod a v druhém konat. K závěru toho návodu - Vy nebudete odpojovat kabel od modemu, protože si stále ponecháte ADSL připojení pro PC, ale tu informaci v posledním odstavci použijete pro nastavení "wifiny"v tabletu. Je dobré si zapamatovat heslo Vaší "wifiny", protože bez něho se nepůjde v budoucnu připojit. Zdravím!
Velice Vám děkuji. Podařilo se mi to, ale bohužel po 10 minutách mmi tak zeslábl signál, že mi to na tabletu nefunguje
Prosím, to s tím 3G ale asi tak nebude, na stránkách výrobce:
se mi zdá, že v plštině píší, že 3G mají oba, nemůžete se prosím podívat, že je to tak? Mají 3G oba dva tablety. V čems e tedy liší ktrom toho panelu?
Bojím se, jaké může mít IPS obraz problémy, chci to zkusit, ale bude plynulý obraz nebo nebude tam moc velký jas?
doplněno 27.12.13 00:48:Mám možnost bluetooth na tabletu. Můžu to nějak využít na připojení k internetu nebo jak jinak se můžu připojit k internetu ještě?
Děkuji!
Dobrý den, tablet MT7010 má obrazovku LCD TN a úložný prostor 8 GB FLASH. Tablet MT7011 má obrazovku LCD IPS a úložný prostor 16 GB FLASH. Jinak jsou tablety stejné.
Rozšířit úložný prostor se může micro SD kartou do velikosti 32 GB. Zabudovaný modem 3G nemá ani jeden z tabletů, ale oba ho podporují po připojení do portu USB - po jeho zakoupení.
V obou tabletech je zabudovaná karta pro příjem "wifiny". Zdravím!
doplněno 27.12.13 11:05:Dosah Vaší "wifiny" bude asi 10 metrů v bytě a 100 metrů, kdyby byl modem ve volném prostoru. Je tedy možné, že signál slábne, pokud se vzdalujete od modemu v bytě. Pokud budete používat tablet mimo ten dosah Vaší "wifiny", tak si můžete najít jinou (cizí a asi nezaheslovanou) "wifinu" a k ní se připojit (nebo si zjistit její heslo). Další možnost je zakoupit si u poskytovatele mobilní internet a k němu modem 3G do portu USB - potom to bude zase jen Vaše připojení (zaheslované).
doplněno 27.12.13 17:39:Ten rozdíl v obrazovkách tabletů nedovedu posoudit. Ale, měla by tam být snad v nastavení možnost upravovat barvy, jas a kontrast - tím by se mohlo dosáhnout lepšího výsledku. Jak již napsal kolega, tak ten tablet Vám vyhledá všechny dostupné "wifiny". Vy si vyberete tu Vaši, ke které znáte heslo.
Ostatní zaheslované nepoužijete. Pokud by šlo např. o připojení v kavárně, tak se na heslo zeptáte obsluhy - myslím kavárnu, která poskytuje vlastní "wifinu".
doplněno 27.12.13 22:33:kaj - nevím, ale jestli máte nějakou obavu, tak si nechte nejdříve udělat ověřenou kopii té faktury. Může to udělat notář, matrika a snad i CzechPoint na poště.
doplněno 27.12.13 22:39:kaj - tak si nechte ověřit všechny ty papíry a originály jim zašlete.
doplněno 27.12.13 22:48:kaj - tak, nevím. Jediné, co Vám na tabletu vadí je ta obrazovka. Ta by měla jít "poštelovat". Nyní si budete muset asi doplatit za jiný tablet, který by měl mít (snad) lepší obrazovku a větší ukládací prostor. Když si koupíte do tabletu tu micro SD kartu, tak si prostor zvětšíte a nemusíte nic vracet.
Tak když vyhledávám wifi, tak je zajímavé, že mi naskakuje více možností- jakási BERUSKA, WLAN a ještě další. Jenže jak mám vědět jejich hesla?
K IPS mám dotaz- nemá horší bílou barvu? Můj známý má IPS a nezáří mu to tolik co mně a má bílou trošku do žluta, já nemám IPS v tom tabletu a bílá je hodně zářivá i při min, jasu. Bude to tak i u toho IPS? Jaký poznám rozdíl na monitoru? Chci tablet 7010 vrátit a objednat si 7011, bojím se, aby to nebylo horší.
Taky Vás zdravím
Že mám zářivě bílou myslím jako negativum, protože mě z toho hodně bolí oči, všechny nabídky jsou psány bílým písmem a podklad je skoro vždy černý, bílá je opravdu nepříjemná na oči i když je jas na min.,a nechápu to, když není IPS. Kamarád má IPS a bílou má v pohodě, nic tak ostrého. Na internetu mi to tak nevadí, ale jak se hrabu v nabídkách nastavení tabletu, tak tam mi to písmo vadí. I ty ikony mi hrozně září na ploše.
Prosím, když chci vrátit tablet, a přes USB kabel jsem tam dávala z PC fotky a 1 dokument ve Wordu, odkud všud jej mám z toho tabletu smazat? Obrázky se mi stáhly do ikony Galerie v tabletu, ale ten dokument Word nemůžu nikde najít, v Galerii není, kam se to mohlo ještě uložit?
Vůbec se bojím, co mám všechno nastavit do původního stavu, aby mi to znali..
Děkuji.
V podmínkách mají, že mám vrátit i originální doklad o koupi, to se mám zbavit originální faktury? Není to nebezpečné mít jen třeba kopii?
doplněno 27.12.13 22:37:A prosím, ještě mám papír, který je nadepsán Dodací a záruční listm to mám taky vrátit? oni to v podmínkách nemají totiž rozepsané, který papír chtějí. Ještě asi napíšu i jim.
Ale co když mi nevrátí peníze? Pane, já jsem byla letos okradena na netu v jednom obchodě o tisíce, a bojím se teď! Oni mi buodu měsíc držet peníze a navíc budou mít i tablet, já nic. Přece by mi měl zůstat nějaký oroginální doklad, ne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.