Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tablet problem aplikace

Od: bisifen* odpovědí: 4 změna:
Dobry den, pod stromecek jsem dostal tablet Sencor element10.1 a jelikoz si rad obcas neco zahraji tak jsem si chtel stahnout nejake ty hry.Vyskytl se ale problem na obchodu play mi chybeli ty nejznamejsi hry (angry birds,subway surfer,hill climb racing) a u velke vetsiny mi to psalo tato aplikace neni kompatibilni s vasim zarizenim.Vim ze to asi napravit nepude,ale chtel bych vedet jestli to je tim ze mam tablet ci jen nekvalitni znackou.Byl bych taky rad kdybyste mi poradily jak a kde mam ty aplikace popripade stahnout.
PS:omlouvam za diakritiku ale pisi to na tom tabletu a hacky bych psal dlouho.
Dekuji za normalni odpoved

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

filipp*
hodnocení

0x

Zkus si stáhnout přimo soubory s koncovkou apk, třeba z ulozto.

bisifen*
hodnocení

Dekujem pomohlo

stan44
hodnocení

0x
Tak jelikož ho mám už rok tak Váš potěším několika informacemi:
-často se vylamuje vnitřek nabijeciho konektoru v tabletu
-odchází baterie-to pak nefunguje její indikátor a má stále 100%
-vadné pixely, ale jinak pěkný obraz
-rychlé se vybije, to když hledá 3g signál i když nemá modul. (doporučuji režim letadlo a pravidelné kontrolování a vypnutí třeba v Es správci)
-u androidu 4.1 občas i na půl minuty vytuhne
ale něco už Sencor poopravoval-třeba :)
dobrá zpráva ale je že dávají rovnou druhý.
Play to blokuje protože není ten typ Hv oficiálně podporovaný ale většinou to jde.
Co se týká her existuje několik aplikací které mění typ tabletu pro play ale asi bude potřeba root a tenhle stroj u nás nemá moc podporu komunity.(Já to netestoval pretahuju si když tak instalační soubor-Apk z kompaktibilniho telefonu)
Jinak můžete testnout Black market ale pozor stahovat hry a sw je nelegální.
Pak je tu ještě Ap brain a spousta úložišť.
Nicméně mimo Google Play je riziko stažení škodlivých aplikací větší.
Tak ať se zadaří.

stan44
hodnocení

0x
Třeba tady je něco k tomu problému
androidmarket.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]