Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde vytýhnout baterka

Od: sannyy odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer, dostala jsem k Vánocům mobil.. Nokiu Lumiu 820.. když jsem oddělala kryt a chtěla se dostat pod baterii...tak mi ta baterie nešla vytáhnout. Všude ve videích jim to šlo krásně, ale já to mám asi zaseklé, nebo já nevím. Až po hodině se mi to podařilo vydělat, ale když jsem to dala zase zpět...tak nejde zase vytáhnout. Nevíte prosím co s tím?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Takhle na dálku vám asi nikdo neporadí. Není tam nějaký zajišťovací bazmek? Určitě se někde něco musí zmáčknout nebo vyhnout, aby šla ven. Jinak by vypadávala při sundání krytu sama.

hodnocení

0x

Každý solidní prodejce vám poradí na počkání zdarma.

buss
hodnocení

0x

Ale dyť ony jdou volně ven, zaber někde na okraji mezi bat a okrajem mobilu nehtem. Popř. bývá ústupek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]