Nejste přihlášen/a.
poradte jestli má samsung galaxu s3 mini svoji vlastní wifi a jestli jo tak kde ji najdu... předem díky za odpověd
10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
stan44
0x
WiFi má a pokud se ptáte na hot spot tak ten taky.
Je to v nastavení-wifi a další nastavení-sdilení připojení aspoň na mém Samsungu a verzi androidu.
mobilmania.cz/...
mobilni-telefony.heureka./...
Je to v nastavení-wifi a další nastavení-sdilení připojení aspoň na mém Samsungu a verzi androidu.
mobilmania.cz/...
mobilni-telefony.heureka./...
stan44
Hledej něco takového
Nastavení-(bezdrátové sítě)další nastavení-sdilení připojení
Teda pokud chceš udělat z telefonu hot spot tj sdílet svoje mobilní připojení k internetu ve vlastní telefonem vytvořené wifi síti.
Ale stoprocentně o tom bude i v návodu zmínka.
Nastavení-(bezdrátové sítě)další nastavení-sdilení připojení
Teda pokud chceš udělat z telefonu hot spot tj sdílet svoje mobilní připojení k internetu ve vlastní telefonem vytvořené wifi síti.
Ale stoprocentně o tom bude i v návodu zmínka.
tiinulinkaa23*
dobře tak to jsem našla
ale ještě jsem nepřišla na to jestli je ten telefon připojit na tu svou wifi.. přotože když se chci připojit tak musím vypnout tamto a naopak
stan44
Nemůžeš se připojit na wifi síť kterou sama vytvoříš (hot spot)ta je určena pro další tvoje zařízení-notebook, tablet atd (telefon který tu síť vytváří se do ní nemůže sám připojovat a taky nemá proč) a sdílíš v ní svoje u operátora zaplacené mobilní připojení k internetu.
Jinak se sama můžeš připojit na vlastní nebo free wifi (ale tu už dál nenasdílíš jako zesilovač signálu nebo tak aspoň jsem o tom ještě neslyšel)
- nato stačí zapnout wifi a dát hledat sítě a pak se k vybrané připojit.
Nebo chceš přetahovat data v domácí síti mezi vlastními přístroji nebo co vlastně potřebuješ?
Jinak se sama můžeš připojit na vlastní nebo free wifi (ale tu už dál nenasdílíš jako zesilovač signálu nebo tak aspoň jsem o tom ještě neslyšel)
- nato stačí zapnout wifi a dát hledat sítě a pak se k vybrané připojit.
Nebo chceš přetahovat data v domácí síti mezi vlastními přístroji nebo co vlastně potřebuješ?
tiinulinkaa23*
no doma nechytám signál na žádnou wifi tak jsem chtěla se připojit na sít kterou vytvořím
stan44
Samotný telefon v tom případě připojíte k internetu jen přes placené připojení od vašeho operátora-2g, 3g. Pro potřeby dalších vašich přístrojů doma pak toto připojení můžete nasdilet a doma si tak vytvořit vlastni malou wifi síť třeba pro připojení tabletu atd.
Ten telefon samotný ale připojíte jen přes operátora nebo JINOU wifi než tu vytvořenou samotným telefonem-to nejde protože by jste takto neměla žádné připojení do internetu.
Ten telefon samotný ale připojíte jen přes operátora nebo JINOU wifi než tu vytvořenou samotným telefonem-to nejde protože by jste takto neměla žádné připojení do internetu.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]