Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěl bych se vás zeptat na jeden takový problém. Mám Samsung galaxy tab 3 7.0 3G(android 4.1JellyBean) a když zapojím usb kabel do PC a druhý konec do tabletu, tak se mi na baterii v notification baru objeví červený křížek. Když tím samým kabelem připojím mobil (HTC One) tak to nabíjí, neví někdo co s tím?
Nechci být valečný štváč, ale mi se stejný tablet (SG Tab3 7" A4.1) z USB nabíjí (sice o poznání pomaleji, ale jako udržovací vyhovuje). Tím ovšem nechci říct, že Samsung neví co dělá, když do návodu píše, že se to nemá
Ivo
A vzhledem k tomu, že mě toto téma zajímá, neboť v něm velmi tápu, tak přidám svůj pohled a budu rád, když mě někdo vyvede z omylu.
Domnívám se, že zařízení, které odebírá proud, si vezme jen tolik "ampérů", kolik potřebuje - jinak řečeno, tablet bude z USB odebírat tolik proudu, na kolik je stavěný (za předpokladu, že mu je USB nabídne). Bude-li hodnota odebíraného proudu menší, bude nabíjení trvat déle. K tomu dodám, že k mému tabletu byla přibalena nabíječka ("originál" Samsung), která má výstupní hodnoty 5V/2A - což považuji za nářez
Takže pokud platí to, co jsem výše uvedl, tak nevím, proč by se Tablet nesměl nabíjet z USB a pokud bychom tento požadavek chtěli splnit, tak jak pak komunikovat po drátu s PC? (Už třetí den zápasím s oživením Bluetooth komunikace a neustále nejsem schopen sladit Win7 a Bluetooth ovladače (a nejen pro Samsung, ale i další zařízení) - stává se to mojí noční můrou) - možnost zakázat nabíjení jsem neobjevil (ale třeba se ještě neumím koukat). Čili je zde otázka, jak posílat data přes USB a současně nenabíjet a tím splnit pokyn ze str.16 první odstavec některých manuálů
Děkuji za odpověď a na téma ovladačů k Bluetoothu otevřu nové téma, jen si musím ještě vytvořit pár screenshotů
Je to tak jak píšeš, ale jsou zařízení, která při nízkém "nabídnutém" proudu nabíjení prostě vůbec nespustí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.