Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SIM karta

Od: plucie odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, mám standartní SIM kartu (o větší velikosti, jak dnešní), a nepasuje mi do Lumii 520. Mám si koupit novou SIM kartu, a když tak učiním, nebudu mít jiné tel. číslo? Děkuji za odpověď

PS: Víděla jsem video, jak jeden borec si ustřih SIM kartu podle velikosti menší velikosti SIM karty a pasavala a pak i dokonce šla... :-D

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

taky bych to ustřihl. je to jen o tom plastu okolo. některé jsou vlastně nalisovány jen do té redukce a tím to dělá větší rozměr

plucie
hodnocení

Díky za odpověď, asi to tak udělám ale abych to moc neustřihla :D

hodnocení

0x
Buď operátor vymění kartu za menší (nevím jestli to bude bezplatně) , někde mají i takový speciální kleště na zmenšení tak ji oříznou. Samozřejmě to jde i v domácích podmínkách ale velice opatrně, koupí nové karty samozřejmě budete mít i nový tel. číslo.
plucie
hodnocení

Děkuji za odpověď, asi to vyřešín že zajdu přímo do prodejny, aby mi to buď uřízly nebo vyměnily SIM kartu..nechci riskovat, aby jsem to uřízla doma :)

pfpetr*
hodnocení

0x

včera jsem řešil to samé střihni ji tak milimetr od čipu a zastřihni jí i s tím výřezem at výš jak se má vkládat , stříhnout se musí i nejdelší strana kterou to vkládáš do mobilu jinak nedosedne. Také jsem tu nejdelší musel trošku hranou nůžek zakulatit aby se lépe vkládala

kami95
hodnocení

0x

Když půjdete do prodejny, zdarma ji vám zmenší nebo vám zdarma dají novou malou se stejným číslem..Jinak jde spíš jen o ty kontakty, takže když to zmenšíte moc a dáte kontakty na kontakty tak by to mělo taky fungovat..

takeshi*
hodnocení

0x

Pokud máte starší sim, tak si dojděte za operátorem.. Pokud tak rok starou, můžete jí zmenčit sama..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]