Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

RC Vrtulnik -ozubene kolecko hlavniho motorku

Od: blechta® odpovědí: 5 změna:

Dobry den,

Predem se omluvam za diakritiku proto pisu z anglickych windows

Muj bratr si koupil rc vrtulnik v cenove kategorii ya cca.: 700,- (Reely Thunder) Dnes se mu vsak stalo ze se mu prestala po pristani tocit spodni hlavni vrtule - upadlo male ozubene kolecko ktere je nasazene na rotorku motorku. Problem vsak ze nemuzeme za zadnou cenu nemuzeme toto kolecko na internetu najit. Nevite kde ho sehnat bratr je zoufaly a vapada jaby chtel rozebrat ten muj...(Fleg Green Gyro).

Dekuji vsem za Vase odpovedi.

Heyke Vanoce Vam preje Vojtech Blechta

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

Ať hledáme jak hledáme tak to kolečko tam memužěme najít. Nemůžeme najít ani značku toho vrtulníku.

vlasatec*
hodnocení

0x
Doporučuji před tím než koupíte Rc model si zjistit zda jsou dostupné náhradní díly. Fleg bývá stejný jako Syma, problém je že Syma se už skoro v Čr neprodává až na pár vyzkousenych legend.
hodnocení

Vyřešeno, opravil jsem mu to domácí metodou... Nejdříve jsem rozebral budík a použil jsem kolečko z něj. Avšak to kolečko mělo o jeden zoubek navíc, takže bylo na prd. Včera jsem zkusil vzít kolečko z toho druhého motorku a rozpůlit ho planžetou z nože. A pak jsem na každé dal jedno a už to zase lítalo... Jinak děkuji za odpovědi.
vlasatec*
31.12.13 09:30

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]