Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přehráváni z notebooku na chytrou televizi

Od: strelec12* odpovědí: 4 změna:
Dobry den mám takovy dotaz.Lze nějakím zpusobem přehrávat média jako hudbu,videa z notebooku(mám windows 7)na chytrou televizi.Tu je název televizoru: Televízor Panasonic Viera TX-L42ET60E Vám že na telefonu preš aplikaci VIERA Remote App to lze ale není to ono.Je tu nějakí jiní zpusob?Aby jsem mohl z notebooku přehravat videa a podobně na televizi?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

anonym12*
hodnocení

2x

Zeptej se v eletru na kabel k propojení notebooku s televizí,pak to někam zastrčíš a na notebooku zmáčkneš fn+f5 a nastavíš si to,jak budeš potřebovat.

doplněno 24.12.13 15:44:

Omlouvám se - fn+f3

olaf71*
24.12.13 15:32
hodnocení

2x

hdmi

majsterjoe*
hodnocení

2x

Mam Samsung smart TV, a pochopitelne pripojenou do internetove site.

Kdyz kliknu parvou mysi na film v pc, vyberu prehat v zarizeni a najdu tam svou TV. Obraz se spusti na TV a nepotrebuji zadny kabel, nic.

strelec12*
hodnocení

Tak děkuju opravdu to funguje jenom jsem spároval přes youtube tv a jde to kliknu pravim a dam přehrat přes zařízení přes televizi děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]