Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Mám telefon Huawei Ascend G300 s androidem 2.3. Chtěl bych ale vědět, jak mám vyfotit displej? Zkoušel jsem zamykací tlačítko + tlačítko hlasitosti, ale funguje asi jen u androidu 4+, dále jsem zkusil zamykací tlačítko + ten domeček pod displejem, ale to taky nejde. Děkuji za každou radu.
Jinak všem přeji šťástné a veselé Vánoce!
U nižžšího androidu se možnost objevovala ve vypínacím menu, takže dlouho podržet vypínací tlačítko a objeví se menu kde je režim letadlo, ztišit a vyfotit display, ale obávám se, že ne všechny mobily to umožňovaly.
Dobrý den, doporučuji pořídit tzv. screenshot. Výhodou bude 100% kvalita, tedy tak, jak vše vidíte na displeji. K tomu pořebujete program, který není nutné instalovat a je zdarma. Program MyPhoneExplorer umí uložit obsah displeje mobilu do grafického souboru v PC. Více informací naleznete v odkazech. Vřele doporučuji tento postup fungující i s Adroid mobilem.
vave:
každý screenshoot je uložení dat tak je zobrazuje displej, každý je ve stoprocentní kvalitě, líp to prostě nejde
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.