Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat nabíječku k telefonu Vodafone225?

Od: pavlos® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den.Nemá někdo doma nepotřebnou nabíječku k telefonu vodafone225.děkuji za odpověď.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

nebo správně napsáno kde ji bych mohl sehnat.

Prvně bych to zkusil přímo ve firemní prodejně. Něco by se taky dalo najít na inzerát nebo po bazarech.

hodnocení

To víš,že jsem to zkoušel napřed tam.Bez uspěchu,proto to píšu tady.

Pak tedy ty další možnosti. Co jsem procházel net, tak jsem na samotnou nabíječku nenarazil. Počítám, že bude stát stejně jako celý telefon. Možná by se nechal přepájet ten super speciální konektor z jiné nabíječky.

troja*
hodnocení

0x

Hlavní problém je ve správné koncovce kabelu k telefonu. Ostatní se dá dát nějak dohromaty. K tomu pak je třeba zjistit jaký je nabíjecí proud - a pak trochu práce se sletováním. Těch vyřazených transformátorků je všude dost, i v popelnicích. Ahojas Troja

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]