Nejste přihlášen/a.
Zdravím a přeji všem kolegyňkám a kolegáčkům klidné a pohodové prožití svátků !
A nyní k dotazu: mám notebook s HDMI výstupem a z tohoto NB občas potřebuji pustit video do nějakého staršího televizoru, který ještě není vybaven HDMI vstupem a má jen scart nebo cinche.
Schůdná možnost je i zařízení, které by umělo běžné videoformáty (AVI, FLV, MP4...) přehrát s flashky nebo externího disku (ideální by bylo s dálkovým ovládačem) a mělo výstup scart (cinch).
Jde mi o to, aby ten adaptér nebyl velký (chci ho mít pohotovostně stále u NB) a nechci ani kvůli puštění videa vypalovat "placky", takže DVD přehrávač předem vylučuji.
Předem díky za všechny rozumné rady a tipy, hezký den !
Děkuji za odpovědi, zatím zvolím toto řešení. Vzhledem k tomu že mi zrovna odešel starý STB do věčných lovišť, nebudou to vyhozené peníze a alespoň si vyzkouším jak mi bude vyhovovat přehrávání z flashky.
Přeji hezký zbytek svátlů!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.