Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Adaptér HDMI - SCART

Od: hop® odpovědí: 5 změna:

Zdravím a přeji všem kolegyňkám a kolegáčkům klidné a pohodové prožití svátků ! *slunce*

A nyní k dotazu: mám notebook s HDMI výstupem a z tohoto NB občas potřebuji pustit video do nějakého staršího televizoru, který ještě není vybaven HDMI vstupem a má jen scart nebo cinche.
Schůdná možnost je i zařízení, které by umělo běžné videoformáty (AVI, FLV, MP4...) přehrát s flashky nebo externího disku (ideální by bylo s dálkovým ovládačem) a mělo výstup scart (cinch).
Jde mi o to, aby ten adaptér nebyl velký (chci ho mít pohotovostně stále u NB) a nechci ani kvůli puštění videa vypalovat "placky", takže DVD přehrávač předem vylučuji.

Předem díky za všechny rozumné rady a tipy, hezký den !

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hujer123*
hodnocení

0x

Převodníky samozřejmě existují, ale počítej s cenou kolem 2k korun. Při dnešních cenách DVD přehrávačů nemůže takový převodník vyhrát.

hop®
hodnocení

Může vyhrát svými rozměry, fakt s sebou nechci stále tahat DVD přehrávač !...

hujer123*

hodnocení

0x

Levnějí myslím vyšlo heblo alá USB-3x cinch...plus k tomu scart a je to 100% ale kde jsem to viděl... nepamatuji.

hop®
hodnocení

Děkuji za odpovědi, zatím zvolím toto řešení. Vzhledem k tomu že mi zrovna odešel starý STB do věčných lovišť, nebudou to vyhozené peníze a alespoň si vyzkouším jak mi bude vyhovovat přehrávání z flashky.

Přeji hezký zbytek svátlů! *slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]