Dobrý den, odešla mi televize, tak to resim. Na novou nemám, ani jinou nemám. Vystrachal jsem starou přenosnou. Je bez scartu. Set top box mám. Lze a jak tedy chytit signál? Video také nemám. Díky
Dobrý den,pokud nemá televize scart, nepřipojíte DVB, tudíž Vám televize nepůjde. Na video Vám půjde, pokud má AV výstup. Koukněte na inzeráty, starší televize i ilédé darují.
Po vánocích obejděte bazary a zastavárny, určitě najdete něco se SCARTem. Bez scartu by jste potřeboval settop box s rf modulátorem. TV vás přijde levněji.
Nepíšete ani typ TV (jestli náhodou nemá jiný vstup) ani typ set top boxu (některé mají modulátor a je tak možné připojit na anténní vstup). heureka.cz/...
Pokud máte použitelný PC, tak asi nejlevnější cesta ke koukání na TV o Vánocích je USB TV karta k počítači. Ale má to svá omezení, navíc nejspíš budete potřebovat redukci na anténní konektor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.