Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příjem signálu

Od: azimuttobude odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, odešla mi televize, tak to resim. Na novou nemám, ani jinou nemám. Vystrachal jsem starou přenosnou. Je bez scartu. Set top box mám. Lze a jak tedy chytit signál? Video také nemám. Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm*
hodnocení

0x

Dobrý den,pokud nemá televize scart, nepřipojíte DVB, tudíž Vám televize nepůjde. Na video Vám půjde, pokud má AV výstup. Koukněte na inzeráty, starší televize i ilédé darují.

jm*

Odkud jste?

jm*

Tazatel píše, že na jinou nemá finance :)

radarbrdy*
hodnocení

0x

Po vánocích obejděte bazary a zastavárny, určitě najdete něco se SCARTem. Bez scartu by jste potřeboval settop box s rf modulátorem. TV vás přijde levněji.

dusger*
hodnocení

0x

Ještě se na přístroje podívej, spousta set-top-boxů má analagový výstup. Nebo možná TV má výstup CINCH, pak ho použij s redukcí na scart.

hodnocení

0x

Nepíšete ani typ TV (jestli náhodou nemá jiný vstup) ani typ set top boxu (některé mají modulátor a je tak možné připojit na anténní vstup). heureka.cz/...

Pokud máte použitelný PC, tak asi nejlevnější cesta ke koukání na TV o Vánocích je USB TV karta k počítači. Ale má to svá omezení, navíc nejspíš budete potřebovat redukci na anténní konektor.

doplněno 23.12.13 12:26:

Nebo takto: poradte.cz/...

hodnocení

0x

Před chvílí tady nabízel rádce Promon televizi funkční za odvoz tak scrolnite dolu otazkama je tam.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]