Dobrý den. Přestal nám fungovat signal. V televizi (ue32eh4000) je zabudovaný digitální přijímač. Po opětovném naladění kanálů nám něco po 3tim vyhledáváním něco šlo, ale na druhy den zase nic. Máme společnou anténu v paneláků a sousedům to jde bez problému. Před měsícem a půl jsme ukončili smlouvu u UPC, ale i po odpojení základní programy šli. Bouřka ani jiné výkyvy počasí u nás nebyly a i po opětovném propojení nic nejde. Na televizy žádný problém nevidím naladi se pouze dva anal. kanály ale zrní. Ve druhé televizi v jiném pokoji nastal stejný problém.
Někde jsem četl, že vlastník domu je povinen zajistit základní TV programy. Obrať se tedy na něj. Pro UPC pracují externí firmy a je možné, že technik odpojil něco, co neměl. Ale vlastník domu může mít smlouvu na základní nabídku s někým úplně jiným, než s UPC.
doplněno 22.12.13 18:48:
Píši vlastník domu, ne bytu. Že by se něco změnilo v zásuvce STA? Já mám Zásuvky dvě. Jednu od poskytovatele, se kterým má smlouvu družstvo a druhou od UPC, se kterým mám smlouvu já.
m1175
No vlastníkem bytu jsme mi, ale ještě mě napadlo, jestli to nemůže být tou krabičkou ve zdi, do které se připojuje kabel na anténu, ale to nevím, koho mám kontaktovat nebo zda-li si to nemohu vyměnit sám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.