Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SE 530i - zhasínání displeje

Od: hejkal® odpovědí: 3 změna:

ahoj, mám více aplikací Java v mobile, ale ruší mne neustálé zhasínání displeje...

spustím aplikaci, např. Sudoku, když chvilku nic nedělám, po pár sekundách displej stmavne a musím stlačit cokoliv, aby se rozsvítil... u Sudoku to velmi nevadí, ale u některých aplikací to vlastně překáží činnosti...napr. MobLight, MobAqua a další, dá se s tím něco udělat?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud to nejde nastavit přes menu telefonu, tak s tím asi nic neuděláš. Jde o šetření baterie mobilu.

hahoc*
hodnocení

0x

Ahoj, prosim Te, mam stejny problem- to zhasinani displeje je neco sileneho- i obycejny samsung to ma moznost vse nastavit v menu. Ja mam SE W890i.

Prosim Te, pokud jsi tento problem nejak vyresil- treba nejakym figlem ci necim podobnym- budu moc rad, pokud mi to co nejdrive napises. Diky.

hodnocení

zdravím, zatím nic nevymyšleno, doufám, že se ozve někdo, kdo to umí nebo někdo, kdo nás nasměruje přímo na nějaký vyšší level SE, a tam nám pomůžou...

takže trpělivost a kdyby něco nového, tak se ozvu(i)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]