Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektronika ve Španělsku - Kde?

Od: rapid® odpovědí: 1 změna:

zdravim, rad by jsme se optal na nějký ty obchody s elktronikou ve španelsku konkretne nekde poblíž Peniscoli na Costa del Azahar, kteří maju internetové stránky, atd, znám například v nemecku Obcod s elektronikou Cyberport který má i internetoé stranky ale ve Španělsu nevim takle o obchodech jakse jmenuji či nejmeuji, za 4 měsíce jedu na týden a následne pak ještě 2x do v roce 2014 tak mě npadlo si tam koupit telefon nejaké u nás nedotupne značky jako jsemnpřikald udelal loni právev nemeckem Cyberportu stelefonem WIKO skterým e nadmerně spokojený al po 2 letechz obnenuji :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

radarbrdy*
hodnocení

0x

Já jsem koupil na aukro starší nokii, která se ve své době prodávala za 5000,- nyní za cca1/6 ceny. Takže pokud se mě mobil poškrábe nebo spande z kapsy na beton a přejede jej nákladˇák, tak moc bědovat nebudu... :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]