Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fm transmitter či kazetový adapter do auta

Od: doktor* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, vlastním starší autorádio na kazety a chtěl bych se zeptat zda má někdo zkušenosti s tímto zařízením. Jedná se o FM transmitter, který jsem si už vyhlídl za 3 stovky, ale nevím zda je to dobrá volba nebo by jste spíš navrhovali pořídit si kazetový adapter?

O koupi nového rádia radši ani nepiště bo střídám často auta a přehazovat rádia by bylo nereálné :) (Co pár hodin).

Jedná se hlavně o to, že toto je jednoduché a mobilní- kdykoliv vezmu a připojím.

Lepší transmitter či kazeta?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nemel jsem problem ani s jednim. Dalkovej ovladac jsem nepouzival.

hodnocení

0x

úplně stejný FM transmitter jsem koupil na aukru třikrát levněji, no takhle, koupil jsem ho v červnu, v sprnu odešel ovladač, v říjnu display, v listopadu JACK vstup a v prosinci celý transmitter. Možná vadný kus? nevím.

Když už FM transmitter, koupil bych nějaký "značkový", zrovna tento na té stránce (ikdyž se tváří jako extra zlevněný) docela dost drahý..

Kazetový transmitter není taky špatná volba, ale musíte mít ještě zdroj hudby. Do FM transmitteru zapojím flashku či SD kartu a hraju :)

doplněno 21.12.13 22:17:

ještě chci dodat, tyto kazetové transmittery za stovku (taky jsem ten samý koupil třikrát levněji) mají mizernou hlavu, a hlavně, jen MONO zvuk, za mě tedy určitě ne! Opět, když už, tak nějaký značkový, ty hrají dobře a STEREO.

hodnocení

0x

zkousel jsem to i to , funguje , ale priserna kvalita , hodilo jsem to do kose a radeji radio posloucham

doplněno 21.12.13 22:30:

jj pokud to ma fungovat fakt dobre , tak koupit neco znackoveho

takjan*

Ani jedno.

foo*
hodnocení

0x

mám někde stejný a vyšel mě tenkrát na stovku dole u vietnamce.. po pár dnech mi došlo že to byl na prd kup.. ovladač sem musel držet pár cm od transmiteru aby se něco dělo, po týdnu se nedělo s ovladačem nic a skončil někde ve škarpě, zařízení samo o sobě ovládat jde ale kvalita stojí za nic.. lepší je dle mě ta kazeta a pokud máte mp3/mp4 nebo telefon tak bohatě stačí, já si nakonec zakoupil rádio za asi 800kč v elektru ve slevě protože mě nebavilo večně hledat v mptrojce to co sem chtěl

honzmalatny*
hodnocení

0x

Nemáte aux vstup? Měl jsem také obojí a kvalita o ničem. Pak jsem našel v kastlíku vstup pro aux a připojil mobil přes kábl.No kvalita někde úplně jinde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]