Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výpadek baterie z kamery - nečitelný záznam!

Od: roverx odpovědí: 2 změna:

Zdravím odborníky i zkušené znalce,

stalo se mi ne mé kamerce (SONY DCR-DVD 203E), 6e mi při průběhu natáčení došla baterie a vše se vypnulo: Při následném dobití jsem zjistil, že DVD(8cm) nelze již načíst. Nevezme mi to ani dvd-přehrávač a dokonce to i"nežere"ani comp. Zřejmě se při výpydku baterie nenahrála ukončovací stopa, která je tam vždy při skončení nahrávání, kvůli následnému nalezení konce natáčecí stopy.

Otázka zní."Je možné dostat z toho DVD-ýčka informace a z kompletovat z toho mé ztracené video?"

Díky za odpovědi Staník

:(

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud ta neuzavřená session nejde načíst ani za pomocí programů k tomu určených, zku se zeptat přímo technika od SONY.

neexistuje nějaký PC program? Když jde obnovit i fragmenty souborů na HDD, tak i tohle by mělo jít... ale sám teď nevím *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]