Nejste přihlášen/a.
Mám MP4 přehrávač Emgeton m6cult. Jako vždy jsem si překonvertovala avi video, bohužel v MP4 přehrávači nefunguje tak, jak má. Je to film dlouhý jednu a půl hodiny, ale nejde přetáčet... když si chci pustit nějakou pasáž, která je ke konci filmu, tak to prostě nejde, musela bych si počkat, až se to do dané pasáže přehraje a to se mi opravdu nechce. Ještě nikdy se mi to nestalo, nevím, v čem může být chyba... Když kliknu na tlačítko, kterým se to posunuje, hodí mě to úplně na konec videa a vypne to.
Předem děkuji za odpověď.
A v počítači to funguje? Jinak s tímhle jsem se setkal párkrát i přímo při přehrávání videa v počítači. Tipnul bych si, že problém bude přímo v tom souboru nebo v kodecích. Případně v obojím.
V počítači to funguje úplně normálně...
Nevíte, co by se s tím dalo dělat? Já jsem takový technický antitalent a těmto věcem moc nerozumím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.