Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám porsbu ohledně kopi telefonu. Chci nějaký telefon s androidem přibližně za 4 500Kč co plynule zvládá hry a nové aplikace
Nevíte o nějakém? jestli ano napiště prosím.
Děkuji GaG!
Dobrý den,
doporučuju se podívat na Heureku (velký výběr, můžete přímo zvolit, co od mobilu chcete). Jinak já mám od května mobil Samsung i8150 Galaxy Wonder - mobilni-telefony.heureka./... . Má android, zvládá hry a za tu dobu co ho mám (vím, že to není moc dlouho) se zatím nijak nezpomalil a je pořád jako nový. Akorát mi teď hlásí, že mám plnou pameť :D ale mám na něm něco kolem 38 her, spoustu aplikací, fotek, videí a pár seriálů, takže se není čemu divit :D ... Jinak se můžete podívat taky na čínské eshopy (tady je přehled 6ti nejznámějších) - podnikamescinou.sk/... . Pravidelně na nich nakupujeme různé malé vymoženosti, které u nás nejsou, ale když jsem hledala mobil, bylo jich tam poměrně dost. Našla jsem i ty, které byly třeba dvoujádrové a stály kolem 5000,- a obecně jsou tam mobily mnohem levnější než u nás (akorát teda od jejich čínských značek). Chtěla jsem si tam jeden koupit (rozhodovala jsem se právě mezi ním a Samsungem Wonderem), no, než jsem se rozhodla, byl vyprodaný .
Držím palce k vybírání
V té ceně Android většinou moc neběhá teda hledej něco co má aspoň 1gb ram(2jádra nebo slušný procesor)a několik giga volné vnitřní paměti abys tam vůbec něco spustil sd karta se hodí ale tu vnitřní potřebuješ pro větší část aplikací, android aspoň 4. Poslední dobou má slušné hodnocení Alcatel, Huawei, Zte nebo co třeba Vodafone smarty. Spíš se asi dívej po slevněných staršich modelech-sw podpora tam bude stejná jak u většiny levných nových ...tj žádná ale parametry budou lepší. Levnější Samsungy s tou jejich nástavbou moc funkční nejsou a to i8150 je už dost mizérie na ty prachy.
Něco dražšího potom třeba Xiaomi tady xiaomimobile.cz/...
Nebo v Číně i za polovic.
A pokud nechceš instalovat haldy ap, her tak Windows Phone od Nokie jedou v téhle ceně o dost lépe, ale zas ty dlaždice.
hele sice ho nejspíš chtít nebudeš ale skusím ti navrhnout Samsung galaxy ace já scháněl telefon co vydrží atd)
telefon plní vše co jsem chtěl má wifi android fotoaparát s bleskem baterie vydrží 4-5 dní má údajně nepoškrabatelný display podle videi na internetu no jsem s ním spokojen a za krásných 3500 jsou to za málo penez hodně muziky podle mého
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.