Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou navigaci?

Od: martina4* odpovědí: 9 změna:

Ahoj, chci si koupit novou navigaci, protoze muj Blaupunkt ma stare mapy a aktualizace by stala balik penez, radeji koupim novou. Musi mit mapy CR, Rakouska, Nemecka, Polska a Slovenska s dozivotni aktualizaci. Nic vic to nemusi umet. Hlavne dobre navigovat. Vybiram mezi Tom Tom, Garmin a MIO. Cena tak 3500 - 4000 tisice. Kterou znacku a pripadne typ mi doporucite? Dekuji Martin

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

0x

A co nějaký lepší smartmobil?

martina4*
hodnocení

Ne, ja radeji vse zvlast.

asdf*
hodnocení

0x

Hmm, tak já mám asi 2 roky TomTom Start a aktualizace si musím platit (ale už to nedělám) a teď koukám, že jsou v nových výrobcích doživotně, to je zajímavé. Musím prověřit jak to vlastně je.

hodnocení

0x

Já mám tuhle a zatím spokojenost okay.cz/... Aby se mapy aktualizovali je nutná registrace MIO zde eu.mio.com/...

pfpetr*

po zkušenostech objevovaní míst která jsem vůbec znát nechtěl jsem zakoupil tom tom via 135 a naprostá spokojenost . Při povodních jsem věděl okamžitě o každé větší louži a uzavýrce pokud jsem jí měl na cestě. a aktualizace doživotně zdarma. Vždy vybere tu aktuálně nejlepší trasu na cestě cca 800km se sekne v čase příjezdu max o 10min

hodnocení

0x

Garmin- má bezplatnou aktualizaci map doživotně.

sokar

Podle mě je jedno jakou. Máme několik graminů s doživotní aktualizací, které však aktualizují tuším max 2x ročně a když jsem jel na Slovensko, tak mě táhla kdesi mimo. To, že něco aktualizují, neznamená, že všechno.

Na telefonu mám navigaci od nokie a mám tam stažený aji mapový podklady zdarma všech evropských zemí. Opět na slovensku a párkrát i u nás oznámila : Odbočte vpravo a to nikde žádná odbočka nebyla.

pfpetr*
u toma se mapy instalujou komplet nove a neexistuje u ni jet spatne. Navic funkce iq routes je dokonala o jine bych ani vterinu nepremyslel

asdf*
hodnocení

0x

Mě by teda zajímalo jak to s těma aktualizacema v TomTomu je.

Mám starou navigaci vyhodit a koupit novou, nebo je normální, že aktualizace se platí?

Teď chtějí 1800Kč za jednoroční aktualizace map a asi 800 za jednoroční aktualizaci radarů.

Až na to placení jsem spokojen. Jistě vyskytne se občas problém, že jedu po poli, když je nová silnice, ale to se stává málo.

Velký problém je s udávanou rychlostí na komunikacích, na to už jsem jednou dojel na okruhu v Žilině, kde navigace ukazovala 70 a páni policajti si tam dali 50km/hod. a vybírali to. Změny rychlostí se asi nikdo neobtěžuje aktualizovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]