Nejste přihlášen/a.
Zdravím.Nemáte někdo zkušenosti s čínskými telefony.Co jsem o nich četl tak jsou docela nadupaný.Podle parametrů bych řekl,že nejlepší je Zopo zp980.Myslím tím do 5 palců a 7 tisíc.Díky.
Pozor na GPS u těchto číňanů. Často jsou ošizené, velmi špatné, na hranici použitelnosti. Třeba můj telefon Lenovo A660 má sice super výkon na tu cenu, ale tam, kde Samsung S4 najde pozici za 2 vteřiny tak mě to trvá v řádu minut i se zapnutými všemi funkcemi na zrychlení určení pozice. V některých místech GPS vůbec nechytím, přitom ostatní nemají problém. Za jízdy v autě po rovině, bez jakýchkoliv překážek je přesnost naprosto hrozná taky, pozice skáče v řádu desítek metrů, někdy ukazuje že člověk jede po poli 100 m od silnice. Raklamovat se to nedá.
Takže tuto věc raději prověřit před koupí - třeba v recenzích, dotazy majitelům.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.