Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký vybrat čínský telefon

Od: taipan1 odpovědí: 5 změna:

Zdravím.Nemáte někdo zkušenosti s čínskými telefony.Co jsem o nich četl tak jsou docela nadupaný.Podle parametrů bych řekl,že nejlepší je Zopo zp980.Myslím tím do 5 palců a 7 tisíc.Díky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zajixxx*
hodnocení

0x

ZOPO - bez poblémů, klidně do něj jděte.

hodnocení

0x

Pozor na GPS u těchto číňanů. Často jsou ošizené, velmi špatné, na hranici použitelnosti. Třeba můj telefon Lenovo A660 má sice super výkon na tu cenu, ale tam, kde Samsung S4 najde pozici za 2 vteřiny tak mě to trvá v řádu minut i se zapnutými všemi funkcemi na zrychlení určení pozice. V některých místech GPS vůbec nechytím, přitom ostatní nemají problém. Za jízdy v autě po rovině, bez jakýchkoliv překážek je přesnost naprosto hrozná taky, pozice skáče v řádu desítek metrů, někdy ukazuje že člověk jede po poli 100 m od silnice. Raklamovat se to nedá.

Takže tuto věc raději prověřit před koupí - třeba v recenzích, dotazy majitelům.

hodnocení

0x

Teď mě napdá třeba Xiaomi ale už nevím model...

lenovo
hodnocení

0x

Mám doporučení na Lenovo A850 dual a 5,5"

tina*
hodnocení

0x

Hezký den, já mám Anrecson V5 a jsem velice spokojena. Zaujala mě hlavně nízká cena a slibovali kvalitu, která se potvrdila. Určitě doporučuji. Podporuje dual SIM, má kvalitní display, hezky fotí, úložišě 8 GB a design se mi taky moc líbí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]