Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doporučená literatura pro obor slaboproud

Od: danda* odpovědí: 3 změna:

dobrý den. můžete mi prosím doporučit nějakou knihu/učebnici pro obor slaboproud/elektrosoučástky. Stále více se mě zajímá vývoj okolo LED, solárních panelů a uvažuju i nějaké kutilské aktivity. K tomu ale potřebuji vylepšit svoje vzdělání v oboru. Předem děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

host*
hodnocení

0x

Pokud si chcete "vylepšit své vzdělání v oboru", jak píšete, tak už asi vzdělání máte a umíte si sám stanovit obory ve kterých se chcete dál vzdělávat a umíte si najít vhodné učebnice nebo publikace.

Pokud jste začátečník, zkuste řadu 5 publikací Elektronika tajemství zbavená, a podobné publikace vydávané tímto nakladatelstvím.

danda*
hodnocení

díky moc za rychlou odpověď. vylepšit jsem měl na mysli spíše základní znalosti z fyziky nabyté v rámci studia...

takže vlastně začátečník

radarbrdy*

V ČR existuje jeden pán, který přibližuje elektroniku laikům. Jeho stránka je: danyk.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]