Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, budu mít telefonu, kde vytvořím sít i pro ostatní. Vytvořím jí ale pro sebe? Když budu někde pryč a vytvořím WiFi, tak budu mít wifi připojení a nemusím platit za internet?
Díky
do mobilu prichazi Internet od mobilniho operatora - tzn. platite za datovy prenos
v mobilu vytvorite AP (Access Point) a pomoci nej umoznite pripojeni ostatnich pomoci Vami vytvorene sitze Wifi (tu platit nebudete). Pokud budete chtit prispevek od ostatnich, tak nainstalujete aplikaci, ktera odber dat sleduje. Do jake miry to sleduje distribuci na jednotlive priostroje je vec aplikaci (counteru).
Děkuji, ale stále nevím, jestli toto bude platit u pro můj telefon, že když z něj udělám Wifi zdarma tak jestli i já můžu být připojen do vlastní hostpot sitě, kterou ostatní kdo se na mě připojí mají zadarmo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.