Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil nejde zapnout

Od: asdfghjkl* odpovědí: 15 změna:

Ahoj, nedávno jsem normálně pracovala s mobilem (internet) a v tom se vypnul. Tak jsem ho zase chtěla zapnout, ale vždy najede max. úvodní stránka "T-mobile" a zase se vypne. Nechala jsem to i přes noc ale nic se nedělo. Zajeli jsme s tím tedy na pobočku t-mobile, (odkud mobil mám) a oni ho poslali na reklamaci... Vypůjčila jsem si od nich náhradní mobil. (Jiná značka) Dnes mi udělal TO STEJNÉ. Prostě z ničeho nic! Nejde zapnout, ani na tu úvodní stránku se nedostanu.

Nespadl mi, ve vodě nebyl, prostě jsem nic neudělala, schválně jsem na něj dávala pozor, když vím, že ho musím vrátit...

Co mám dělat? Co dělám špatně? Proč? :(

Děkuji předem.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

foo*
hodnocení

2x

a nabíjíte ho? přesně tohle dělá vybitá baterie.. možná vám to přijde jako debilní rada

asdfghjkl*
hodnocení

Nabíjím, resp. byl vybitý a když jsem ho dala na nabíječku, zachvilku se vypnul, jako by byl vybitý...

Jenže ten minulý jsem nechala na nabíječce přes noc a ráno nic...

Ale u tohoto kontrolka při nabíjení nesvítí... Ale kontrolovala jsem nabíječku, měla by být správně zapojená... A je dost nepravděpodobné, že bych za tak krátkou dobu zničila dvě nabíječky :/

Opravdu nevím, co teď budu dělat.

foo*

sledujte stav nabíjení na displeji když nemá kontrolku.. pochybuju že by jste nějakým způsobem odrovnala dva telefony stejným způsobem

asdfghjkl*
hodnocení

Jenže to nejde sledovat, ten displej nenajede :/

kontrolku má, ale nebliká... když zmáčknu tlačítko POWER, 3x červeně blikne a nic :/

Vyzkoušejte jinou nabíječku.
asdfghjkl*
hodnocení

Vzhledem k tomu, že je to jiný telefon než můj vlastní, jinou nemám :(

jofa*

Zkuste na chvilku vyndat baterii a pak to zkusit znovu.

asdfghjkl*
hodnocení

To jsem zkoušela, četla jsem na google, že cca na 30 minut...

Nepomohlo :/

Ani "trojhmat"

foo*

pardon.. a zásuvka je v pořádku? zkuste na ni hodit třeba lampičku nebo něco.. jinak nevim čím to je

asdfghjkl*
hodnocení

Funguje, svítí mi tu. :/

Udivuje mě, že to má stejný proběh jako předchozí případ...

masar

Hej nehrála si na mobilu když byl na nabiječce protože to samé se mi stalo s tabletem :)

asdfghjkl*
hodnocení

Nechci to zakřiknout, ale vyhrabala jsem starou nabíječku, která tam pasuje, pomodlila se... A NABÍJÍM! :D

Držte mi palce, ať to funguje... Jen co ho nabiju a zapnu, nastavím tovární nastavení a už na ten mobil nesáhnu! Za ty nervy mi to nestojí, radši si vezmu nějaký náš starý.

Už abych ten vypůjčený mohla vrátit.

Děkuji moc za rady, vždy mi na poradte.cz někdo pomůže :))

Obdivuju vás :)

jofa*

Já už byl dvakrát pro novou nabiječku a v záruce.

hodnocení

0x

Může to být tak, že máte ve zdi vytahané kontakty v zásuvce, třeba od žehličky, vysavače a pod.a nabíječka (která má poměrně krátké a malé kontakty) nemá dobrý kontakt. Drží po zastrčení v zásuvce docela pevně, nebo se tam "kvedlá"?. Má nabíječka kontrolku, aby bylo vidět že určitě nabíjí?

Můžete pro jistotu dát do zásuvky třeba prodlužovačku, pokud by nabíječka držela lépe v ní, a nabíjet takto.

hanher*
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]