Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer jako amatér ikdyž jsem měl fotáku plno převážně ultrazoom jako je olympus c765 uz,sony dsc h2,panasonic fz 8,momentálně mám olympus pen tedy bezzrcadlovku zkoušel jsem si panasonic G1 oba micro 4:3 o olympus je nevýhoda to že nemá hledáček dá se dokoupit ale za 4000kč ale zase tam nedáte potom blesk nevýhoda je v ostrem slunci na dipleji skoro nic neuvidíte ,panasonic všechny tyto vlastnosti má i když elektronikcký hledáček je v šeru nebo tmě hodně zašuměný ale to mají asi všechny evf
ale vidíte při focení včechny informace i právě hned vyfocenou fotografii
ale jak jeto u zrcadlovky jak zjistím že pravě pořízena fotka je v pořádku když budu fotit jen přes hledáček?
Všechny vaše vámi vyjmenované bezzrcadlovky / EVF mají proti zrcadlovkám jednu podstatnou nevýhodu - jsou pomalé. Pokud chcvete co nejvíc výhod zrcadlovky a EVF pohormadě, tak vybírejte SLT Sony, mají ostření principiálně a tedy rychlost zrcadlovky a hledáček EVF, navíc ve špatných světelných podmínkách ani moc v hledáčku nešumí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.