Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bazoš PS3 - platba předem

Od: zbyneka* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat ohledně podvodů, poslal jsem pánovi na účet 3500,- za playstation 3. Poslal mi ofocenou občanku i záruční list. Jméno na občance i na záručním listu se schodovalo. Má s tím někdo nějaké zkušenosti.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

To jste se měl ptát před koupí, teď už je pozdě a pravděpodobně jste někomu přispěl na bohatého ježíška.

zbyneka*
hodnocení

Jen se ptám jsou tomu necelý 3 hodiny od poslání platby. Doufám že to tak nebude.

stirecek*
Platbu jsi mohl ještě vystornovat. Dnes můžeš jen čekat. Osobně si myslím, ze jde o podvod. Já bych totiž ofocenou obcanku nikomu nikdy neposlal. Ale na druhé straně, pokud nic nepřijde, můžez si na tu obcanku vzít půjčku :) :) :)
hanher*

Možná ano, možná ne.

Není přece normální posílat peníze předem.

Projel jste si alespoň to číslo účtu přes Google?

doplněno 17.12.13 19:00:

google.cz/...

martinxx1

Dobře těm co posílají prachy předem cízímu člověku taková hloupost by mě nenapadla...ale tak pak napiš jak to dopadlo :)

zbyneka*
hodnocení

Vůbec nevím jak se to dělá. Horší je že to nebylo pro mě, s počítačemi si moc nerozumím.

buss

3 hodiny a už jste po... počkejte si páru dní.

buss
hodnocení

0x

PROČ? Proč ne na dobírku? Na hodnocení jste se díval? Předpokládám, že u bazoše se nehradí předem. S platbou předem jste souhlasil.

hodnocení

0x

Posílat peníze předem je risk, osobně to tipuju na podvodníka, protože chtít posílat velkou zálohu předem, to solidní obchodník nedělá. A na www.bazos.cz je podvodníků hodně. Jinak konzole a hry doporučuju kupovat na www.gamebazar.cz-po přečtení hodnocení. Osobně bych více věřil Aukru než Bazoši.

zbyneka*
hodnocení

Děkuji předem všem co odpověděli. Vím že je pozdě. Když to nepřijde předložím sem ten občanský průkaz i se záručním listem aby nebyl někdo takový hlupák jako já.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]