Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat ohledně podvodů, poslal jsem pánovi na účet 3500,- za playstation 3. Poslal mi ofocenou občanku i záruční list. Jméno na občance i na záručním listu se schodovalo. Má s tím někdo nějaké zkušenosti.
To jste se měl ptát před koupí, teď už je pozdě a pravděpodobně jste někomu přispěl na bohatého ježíška.
Možná ano, možná ne.
Není přece normální posílat peníze předem.
Projel jste si alespoň to číslo účtu přes Google?
doplněno 17.12.13 19:00: Dobře těm co posílají prachy předem cízímu člověku taková hloupost by mě nenapadla...ale tak pak napiš jak to dopadlo
Posílat peníze předem je risk, osobně to tipuju na podvodníka, protože chtít posílat velkou zálohu předem, to solidní obchodník nedělá. A na www.bazos.cz je podvodníků hodně. Jinak konzole a hry doporučuju kupovat na www.gamebazar.cz-po přečtení hodnocení. Osobně bych více věřil Aukru než Bazoši.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.