Nejste přihlášen/a.
Zdravim všechny.Potreboval bych pomoci s jednou veci.Nedavno jsem si objednal hodinky Casio Edifice EFA-121D-1AVEF a maji automaticke El podsviceni.To funguje tak ze kdyz mate hodinky na ruce a otocite rukou smerem k obliceji tak se podsviti automaticky.Zkousel jsem to ale nefunguje to.V ceskem manualu co jsem dostal nic neni.Mam s tim nekdo zkusenosti.Predem diky
Hoj! Prosím Tě, nemáš jakýkoliv manuál k hodinkám Casio? Mám model GW-810BD-1ER, ale bešz manuálu a nevím si s nimi rady. Dík za jakoukoliv odpověď či radu. P.
Díky za reakci. Rejdil jsem po stránkách Casia všude možně, ale nic takového jsem tam nenašel. Pro upřesnění doplňuji - hledám manuál, který bych byl schopen při své jazykové vybavenosti přelouskat - tedy český nebo slovenský.
Jiné jazyky totiž ani okrajově neovládám.
P.
Preklad nie je problem...google ti dokaze prelozit vsetko...nie je to sice uplne gramaticky spravne ale na citanie staci ![]()
... jo a vlastním Casio GW-810BD-1ER, teda kdyby se někomu chtělo pomoct mi s mým problémem ... Dík. P.
Zkus tuhle stranku world.casio.com/... - do policka Module No. natukej ctyr... nebo tri... mistne cislo, ktere mas vzadu na hodinkach v obdelnicku. Melo by ti to manual najit. Urcite bude stejnej i pro nejake dalsi modely G-Shock.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.