Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Casio Edifice - nefunguje auto rozsvícení

Od: sisin* odpovědí: 11 změna:

Zdravim všechny.Potreboval bych pomoci s jednou veci.Nedavno jsem si objednal hodinky Casio Edifice EFA-121D-1AVEF a maji automaticke El podsviceni.To funguje tak ze kdyz mate hodinky na ruce a otocite rukou smerem k obliceji tak se podsviti automaticky.Zkousel jsem to ale nefunguje to.V ceskem manualu co jsem dostal nic neni.Mam s tim nekdo zkusenosti.Predem diky

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

napadají mě 2 možnosti: buď se ještě musí tohle nastavení v hodinkách povolit nebo ten pohyb proveďte více razantně (i okázale) ;)

tomga
hodnocení

0x

Podrz v klasickem rezimu zobrazeni na dobu delsi nez 1,5 s prave spodni tlacitko. Na hodinkach se vpravo nahore objevi ikonka v podobe obdelniku s carkami kolem. Teprve pak funkce automatickeho osvetleni funguje. Vypinani funguje stejne.

y2k
hodnocení

0x

Mna by celkom zaujimalo co symbolizuje ten vacsi kruzok na hodinkach.

Nie ten maly na ktorom je alarm, hodinovy signal a DTS ale ten druhy vacsi.

Akosi nemozem na to prist.

fsetinak001
hodnocení

0x

Hoj! Prosím Tě, nemáš jakýkoliv manuál k hodinkám Casio? Mám model GW-810BD-1ER, ale bešz manuálu a nevím si s nimi rady. Dík za jakoukoliv odpověď či radu. P.

y2k

Tento manual nemam ale ved na stranke Casio sa daju vsetky manualy stiahnut.

fsetinak001

Díky za reakci. Rejdil jsem po stránkách Casia všude možně, ale nic takového jsem tam nenašel. Pro upřesnění doplňuji - hledám manuál, který bych byl schopen při své jazykové vybavenosti přelouskat - tedy český nebo slovenský. :) Jiné jazyky totiž ani okrajově neovládám. :( P.

y2k

Preklad nie je problem...google ti dokaze prelozit vsetko...nie je to sice uplne gramaticky spravne ale na citanie staci :)

fsetinak001

... no jo, ale na těch stránkách jsem nenašel ani anglické návody ... :( P.

fsetinak001

... jo a vlastním Casio GW-810BD-1ER, teda kdyby se někomu chtělo pomoct mi s mým problémem ... Dík. P.

tomga

Zkus tuhle stranku world.casio.com/... - do policka Module No. natukej ctyr... nebo tri... mistne cislo, ktere mas vzadu na hodinkach v obdelnicku. Melo by ti to manual najit. Urcite bude stejnej i pro nejake dalsi modely G-Shock.

fsetinak001

Díky za radu. Našel jsem potřebný manuál, nicméně stále jsem ve stejné situaci - jak jsem již psal, anglicky neumím ani nadávat ... :) Text z nalezeného manuálu ve formátu pdf nelze importovat do překladače, takže je to pro mě zase konečná. Každopádně díky za pomoc. :) P.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]