Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kvalita značek

Od: ivpe* odpovědí: 7 změna:

Chci si koupit sušičku na prádlo a potřeboval bych poradit jakou značku vybrat a jaké se raději vyhnout obloukem.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

daniell*
hodnocení

2x

dobré značky - Whirpool

- Bosch (ta značka je dobrá, jeden čas najednou nebyl v obsahu balení český návod dal se ale stáhnout na internetu zdarma nebo dokonce dodatečně objednat taktéž zdarma, myslím že už je zase mají v balení , s tou značkou chybu neuděláte)

- electrolux (ten je hodně dobrý)

- candy (lepší průměr)

- siemens (stará dobrá klasika)

nedoporučím - Indesit

- AEG (až podezřele často odchází řídicí jednotka, častá stížnost na vyšší uroveň hlučnosti)

- Beko (časté stížnosti zákazníků)

- LG ( nespokojení zákazníci, většinou "za dost peněz málo muziky" )

hodnocení

1x

Podle testů dTest je nejlepší značka Miele, pak také levnější AEG, Bosch... ale hlavně záleží na výběru typu. Vítězem testů byl Miele T7950WP za docela velký peníze...

host*
hodnocení

0x

No na Bosh jsem někde četl, že už to není kvalitní značka. Taky je otázka, jak je to s jednotlivými typy u stejné značky i tam mohou být rozíly v kvalitě, některý může být poruchový. Samotného by mě zajímalo, která značka vydrží opravdu dlouho, aniž by člověk musel potom kupovat novou sušičku, protože by se třeba ani drahá oprava nevyplatila.

ivpe*
hodnocení

Nenašel by se zde nějaký opravář, který má zkušenosti a poradil do které značky jít?

hodnocení

0x

Electrolux, maximální spokojenost, jinou bych si už nekoupil.

ala1970*
hodnocení

0x

JJ Miele je super, ale je to hodně dráhé. Já bych se nebála značky samsung. Podle mě je to takový kvalitní střed.

stan44
hodnocení

0x

Sice jde o pračky ale kupuju Whirpool -néé že by tak vysoká kvalita ale za příplatek je záruka 7 let tak ať se opravář klidně projede a po záruce pak báj báj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]