Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sluchátka - vrácení do kamenné prodejny

Od: ema* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, minulý týden jsem v obchodě Planeo zakoupila sluchátka k televizi. Když jsme je doma odzkoušeli,, zjistili jsme, že nejsou kompatibilní s naší televizí. Šla jsem je tedy obratem vrátit a očekávala jsem peníze zpět. To se nestalo, nabídli mi výměnu za jiné zboží - jenže žádná sluchátka nechci, když s nimi není naše televize kompatibilní, a jinou elektroniku v tak velké výši nepotřebuji.

Co mohu dělat?

Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

joolie*
hodnocení

0x

pak už jedině aukro, bazar nebo jiná internetová prodejna, kde je můžete nebídnout za co nejvyšší cenu... :/

hodnocení

0x

Vrácení zboží v kamenném obchodě: Je to také možné či ne?

V kamenném obchodě si můžete zboží v klidu vyzkoušet, takže podle zákona nemáte právo na vrácení zboží bez udání důvodu. Zákon to tedy obchodům nenařizuje, ale někteří chtějí svým zákazníkům vyjít vstříc a tak to umožnují. Rozhodně to však nebývá pravidlem. Dobré je se o tuto možnost aktivně zajímat již před samotným nákupem.

Zdroj: skudlime.cz/...

hodnocení

0x

není jejich povinnost vzít zboží zpátky, můžete být ráda že Vám nabídli možnost výměny.

Že sluchátka nejsou kompatibilní není jejich chyba. Osobně by mě zajímalo, kde je ona nekompatibilita... A myslím si, že by ji na 95% vyřešila redukce jack 3,5 (samice) na jack 6,3 (samec)

doplněno 17.12.13 17:03:

vypadá takto

Sluchátka - vrácení do kamenné prodejny

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]