Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PSP vs PSVita

Od: panokurka* odpovědí: 6 změna:

čau chtěl bych na zabití času konzoli psp nebo psvita

co si vybrat psvita je dražší ale lepší a budou na ně vycházet nový hry

PSP je levnější starší a nebudou na to vycházet hry a životost není asi zas tak už dlouhá když je z roku 2005

a když psp tak nový za 2500 a nebo starý za 1500?a 1004 nebo s wifi 3004? a jde si stáhnout na psp nákou hru

Co byste si vybrali vy?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ahoj, já mám psvitu s wifi a jsem nadmíru spokojená.

Mezi hrama si vybereš od každýho žánru něco a jak řikáš, stále vycházej nový hry. Takže za mě určitě PSVita. :)

hodnocení

2x

Tak určitě PS Vita a radči verzi 3G. Verze 3G stojí téměr stejně jako verze WiFi , ale má některé funkce navíc. Samozřejmě je potřeba zakoupit i paměťovou kartu, doporučuju 32gb(pokud budeš stahovat z PS Store). Když si založíš účet v PS Network a předplatíš si PS Store Plus, můžeš si každý měsíc stahovat na paměťovou kartu některé placené hry zadarmo( nabídka se mění každý měsíc). Samozřejmě si můžeš stáhnout hry pro PSP a PS One( ty už platit musíš, strhává se to z kreditu, kterým sis koupil třeba v JRC apodobně a potom sis aktivoval ten nabíjecí kód). Samozřejmě PS Vita má lepší parametry než PSP a hry na PS Vita jsou narozdíl od PSP na kartách co je taky plus.

panokurka*
hodnocení

verze 3G má taky wifi?a chybí jí něco co normální verze nemá?

Verze 3G má 3G i WiFi . A navíc ta PS Vita 3G má některé funkce navíc oproti PS Vita WiFi. Třeba PS Vita 3G má 3G modul, vložíte do PS Vita 3G simkartu a můžete surfovat-je to zpoplatněno u operátora. A nebo do PS Vita 3G simkartu nevložíte a pro datové přenosy budete využívat síť WiFi, která je zdarma.

panokurka*
hodnocení

Dík a s wifi verzí múžu být jen tak na netu nebo jen s 3G která má wifi taky?

Nevím jestli jsem to správně pochopil. S PS Vita WiFi i PS Wita 3G/WiFi můžete být na netu. Ale pokud nevložíte sim kartu do PS Wita 3G, tak můžete surfovat zadarmo pomocí WiFi sítě. Ono jde o to, že s tou simkartou vloženou do PS Vita 3G, můžete surfovat kdekoliv kde je 3G síť(jestli PS Vita podporuje přenosy GPRS nebo EDGE to nevím), ale je to placené podle ceníku operátora. A bez vložené simkarty můžete surfovat pomocí WiFi sítě a zadarmo, ale jenom tam kde je pokrytí tou WiFi sítí na kterou jste připojena PS Vitou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]