Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
koupil jsem novou telku a v rámci úspor jsem pro příjem Skylinku nekoupil novou čtečku ale vytáhl CA modul ze satelitního přijímače.
Vše funguje,jen načtení přepínaného kanálu trvá cca 2 až 3 sekundy,na chvíli se zobrazí nápis Zakódovaný program.
Není to nějak dlouho? Neměl bych se v obchodě poptat po nějakém kompatibilnějším modulu?
Možná může být delší čas tím,že programy jsou HD,možná chvíli trvá přepnutí polarizace...
Až tak tomu nerozumím,možná jsem i použil chybné názvosloví,možná to není CA ale CI... nebo CI+...?
Díky za vysvětlení,pěkný večer.
Mám kabelovku a samsung TV,modul CA je zasunut zezadu televize. Při volení kanálů trvá opravdu 2-5 sec s výše uvedeným nápisem. Zřejmě nejen u satelitu,ale i kabelovky trvá uvedenou dobu, než si to Tv "přebere"
Podle mne záleží na kvalitě přijimače tv či sat. tuneru. Teď jsem to zkusmo měřil a SD programy se mezi sebou přepnou 1-2 vteřiny a HD 2-3 vteřiny. Jak posunem šipkou na DO či zadáním čísla programu.
doplněno 16.12.13 19:01:Signal ze satelitu. Přijimač Vantage 7100 t/s
doplněno 16.12.13 19:09:Jinak název CA modul je správně. CI je slot pro modul CA.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.