Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rychlost přepínání programů na TV

Od: zajda888® odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

koupil jsem novou telku a v rámci úspor jsem pro příjem Skylinku nekoupil novou čtečku ale vytáhl CA modul ze satelitního přijímače.

Vše funguje,jen načtení přepínaného kanálu trvá cca 2 až 3 sekundy,na chvíli se zobrazí nápis Zakódovaný program.

Není to nějak dlouho? Neměl bych se v obchodě poptat po nějakém kompatibilnějším modulu?

Možná může být delší čas tím,že programy jsou HD,možná chvíli trvá přepnutí polarizace...

Až tak tomu nerozumím,možná jsem i použil chybné názvosloví,možná to není CA ale CI... nebo CI+...?

Díky za vysvětlení,pěkný večer.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Mám kabelovku a samsung TV,modul CA je zasunut zezadu televize. Při volení kanálů trvá opravdu 2-5 sec s výše uvedeným nápisem. Zřejmě nejen u satelitu,ale i kabelovky trvá uvedenou dobu, než si to Tv "přebere"

jofa*

Podle mne záleží na kvalitě přijimače tv či sat. tuneru. Teď jsem to zkusmo měřil a SD programy se mezi sebou přepnou 1-2 vteřiny a HD 2-3 vteřiny. Jak posunem šipkou na DO či zadáním čísla programu.

doplněno 16.12.13 19:01:

Signal ze satelitu. Přijimač Vantage 7100 t/s

doplněno 16.12.13 19:09:

Jinak název CA modul je správně. CI je slot pro modul CA.

hodnocení

Děkuji za odpovědi,budu se s tím muset naučit žít...

tab
hodnocení

0x

tak pokiaľ viem tak na skylinku to funguje tak že po stlačení napr kanala čislo 5 v rohu obrazovky sa zobrazí CH 0005 a po 3-5 sec naskočí další program dá sa to urýchliť ak stlačíš po čísle tlačitko "OK" ktorým sa potvrdzuje alebo posuvať kanaly hornou,dolnou šípkou, neviem či si myslel toto :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]