Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kuchyňská váha

Od: jj* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, kterou váhu by ste doporučili? kuchynske-vahy.heureka.cz/... nebo kuchynske-vahy.heureka.cz/...

Děkuji moc za odpovědi.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

1x

Přece tu, která se ti líbí a která ti bude vyhovovat. Většina vah má prakticky stejné funkce, možná bych řešil jenom baterie. Ty knoflíkové CR 2032 ve váze moc dlouho nevydrží. Takže z těch dvou se mi víc líbí nerezová Tesla a navíc má napájení 9V baterií.

jj*
hodnocení

Tak já to chci pro mamku na Vánoce, tak chci vědět, která je lepší :) Děkuju.

hodnocení

1x

Používám toto a jsem nad míru spokojen. Stále po ruce, nikde se nemotá atd...

tipa.eu/...

hodnocení

0x

Z těch dvou určitě Tesla KV-502, protože je nerezová a lépe vypadá.

uska*
hodnocení

0x

Mám Teslu a víc bych si jí nekoupila. Je fajn, baterka vydrží rok při používání co druhý den, ALE je to nerez a špatně se udržuje, mám jí furt poťapanou, každý prst je na ní vidět. Co tak pohledat jinou váhu s dobrou baterkou bez nerezu?

No jasně, na průhledném plastu a na skle otisky asi vidět nejsou.

zabu
hodnocení

0x

Mě osobně se víc líbí ta Nerezová Tesla. Jinak jsou stejné. Váživost 5kg, rozlišení 1gr., Automatické vypínání, které je k vzteku při dovažování, když se jen chvíli opozdíte tak se vám mezi dovažováním vypne, to je na vyhození z okna. Ta tesla vypadá, že má větší mísu. A nerozbitný nerez je nerez. Dokud dělám, nevadí mi, že je poťapaná, a po práci se umyje. A nerez se rozhodně líp myje od mastnýho než plastová miska.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]