Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sony xperia tipo stažení her

Od: muddyc odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

Zakoupil jsem si telefon:sony xperia tipo.Poznamenávám že jsem již v letech a i trochu technický analfbet a není mi jasné jak do tohoto tefonu stáhnout hry.Vím že to jde pouze přes google play,ale nemám tušení jakým způsobem.

Jestli by zde byl někdo od té dobroty a způsob stažení mi zde popsal"popřípadě sem dal odkaz kde je toto vysvětleno"

A jestli to vůbec jde když nemam v mobilu internet-tím myslím stáhnout nějaké ty hry do pc a poté do telefonu.

A ještě jestli by mi mohl někdo poradit nějakého manažera co se týče organizování složek v tomto telefonu.Ten co v něm již je, tak mi nepřijde zrovna ideální.Jedná se mi o to pohybovat se ve složkách-kopírovat-mazat atd.

Předem děkuji za pochopení.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

horak*
hodnocení

0x

Pro stazeni bude potreba nejlepe Google play v mobilu a Wifi pripojeni mobilu. Vyzaduje se ucet Google.

Jde i pres PC a aplikaci Google play v PC, Ta funguje tak, ze si vyberete co chcete, zvolite instalovat a za chvili Vam pristane v mobilu. Tam se Vam objevi v Oznamenich a trvale v panelu aplikaci - konkretne Stazenych

Vse je synchronizovano pres ucet Google, ktery se vytvori na strance Google.

Jde jeste prenest stazenou aplikaci z jineho zdroje nez Google primo do mobilu - QRkodem, via email, jako aplikaci .apk atd.

doplněno 14.12.13 15:19:

manazer je primo v apliakcich s nazvem "Moje soubory", existuje spousta napr Total Commander aj

pearmonik*
hodnocení

0x

stazeni her jde i bez google play, aplikace pro android maji priponu .apk a napriklad i na ulozto jich najdete celou radu nebo vam je nekdo muze poslat pres bluetooth (napr. aplikace es file explorer umi zalohovat jinou aplikaci v telefonu zpet do .apk) nebo z pc si muzete na torentech stahnout nejaky balik 1000 her a zkouset co to umi. Pak je dobre sledovat jaka opravneni aplikaci povolujete, hry vetsinou nepotrebuji pristup k volani nebo poloze, tak si dat na to pozor. Nektere aplikace mohou byt za penize na google play a tim ze je nahrajete odjinud je ziskate nelegalne, to je take dobre zvazit jestli to mit nelegalne nebo poslat vyvojarum 20 kc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]