Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomoooooc :-(

Od: katkak* odpovědí: 16 změna:

mám novou X10 mini a při startu to po mě chce ,,notrufwählprogramm,, nevíte někdo co to po mě vlastně chce? :( zatím mám vše v němčině a jak prostě toto nezadám tak mě to dál nepustí :(

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jezevecmoudry
hodnocení

0x

NOTRUFWÄHLPROGRAM je stav, kdy se dají volat pouze tísňové linky. Nic to po tobě nechce, zjevně to nenačetlo SIMku. Je to to samý, jako když na mobilu s českou lokalizací vidíš na displeji "Jen tísňová volání"...

A neměla by X10 coby chytrý telefon narozdíl od běžného mobilu funguvat i bez simky?

katkak*
hodnocení

a co s tím mám dělat? :(

Problém je v tom, že s vloženou simkou si to vybere nebo nabídne jazyk a pak to bode pokračovat v nastavování ostatních věcí. Ale mám dojem, že by to mělo jít nějak přeskočit...

katkak*
hodnocení

jenže já vůbec nevím jak. prostě hnedpo pinu se mi zobrazí číselná klávesnice a nic jinak nefunguje :(

Po jakém pinu? To znamená, že SIMkarta je do mobilu vložena?

katkak*
hodnocení

jasně že sem sim dala do mobilu. takže PIN ze sim kterou sem tam vložila. ale ikdyž pin sem zrušila tak to po mě stejně chce a opět jen číselná klávesnice na volání a nic s tím jinak dělat nejde :(

katkak*
hodnocení

ted sem si zkusila na starém telefonu zrušit PIN a když dám sim do x10 stejně to po mě PIN chce :( tak tomu nerozumím už vůbec :( vůbec nevím co s tím :(

horak*
hodnocení

0x

Jit po zadani PIN do Einstellungen (zubate kolecko) bud vlevo dole nebo po stazeni horni listy vpravo ,, potom na Sprache und Eingabe, dale volba Sprache a vybrat čeština

katkak*
hodnocení

jenže já tu žádny ,,zubaty kolečko,, nemám :( přes celý display mám jen numerickou klávesnici k volání a nic jinýho dělat nemůžu :(

horak*

samozrejme nejprve zadat PIN, potvrdit OK a potom tam bude to kolecko jak jsem popsal

katkak*
hodnocení

zadám pin, potvrdím a hned mi najede číselná klávesnice na volání. nic jinýho tam prostě není :(

Pomoooooc :-(

horak*

a jde prstem stahnout dolu ta horni lista jak jsou ty hodiny? Potom by to kolecko tam melo byt videt. Jinak si ale myslim, ze po zadani PI by tam klavesnice s nouz. volanim byt nemela. To vypada na spatny PIN a pozadavku na opetovne zadani

katkak*
hodnocení

jupíííííííííííííííííííí už se mi to vzpamatovalo a už to jede :-D dííííííky moc :) (y)

horak*
14.12.13 16:25

to potesi :)

katkak*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]