Nejste přihlášen/a.
mám novou X10 mini a při startu to po mě chce ,,notrufwählprogramm,, nevíte někdo co to po mě vlastně chce?
zatím mám vše v němčině a jak prostě toto nezadám tak mě to dál nepustí ![]()
NOTRUFWÄHLPROGRAM je stav, kdy se dají volat pouze tísňové linky. Nic to po tobě nechce, zjevně to nenačetlo SIMku. Je to to samý, jako když na mobilu s českou lokalizací vidíš na displeji "Jen tísňová volání"...
Problém je v tom, že s vloženou simkou si to vybere nebo nabídne jazyk a pak to bode pokračovat v nastavování ostatních věcí. Ale mám dojem, že by to mělo jít nějak přeskočit...
jenže já vůbec nevím jak. prostě hnedpo pinu se mi zobrazí číselná klávesnice a nic jinak nefunguje ![]()
jasně že sem sim dala do mobilu. takže PIN ze sim kterou sem tam vložila. ale ikdyž pin sem zrušila tak to po mě stejně chce a opět jen číselná klávesnice na volání a nic s tím jinak dělat nejde ![]()
Jit po zadani PIN do Einstellungen (zubate kolecko) bud vlevo dole nebo po stazeni horni listy vpravo ,, potom na Sprache und Eingabe, dale volba Sprache a vybrat čeština
jenže já tu žádny ,,zubaty kolečko,, nemám
přes celý display mám jen numerickou klávesnici k volání a nic jinýho dělat nemůžu ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.