Nejste přihlášen/a.
mám novou X10 mini a při startu to po mě chce ,,notrufwählprogramm,, nevíte někdo co to po mě vlastně chce? zatím mám vše v němčině a jak prostě toto nezadám tak mě to dál nepustí
NOTRUFWÄHLPROGRAM je stav, kdy se dají volat pouze tísňové linky. Nic to po tobě nechce, zjevně to nenačetlo SIMku. Je to to samý, jako když na mobilu s českou lokalizací vidíš na displeji "Jen tísňová volání"...
Problém je v tom, že s vloženou simkou si to vybere nebo nabídne jazyk a pak to bode pokračovat v nastavování ostatních věcí. Ale mám dojem, že by to mělo jít nějak přeskočit...
jenže já vůbec nevím jak. prostě hnedpo pinu se mi zobrazí číselná klávesnice a nic jinak nefunguje
jasně že sem sim dala do mobilu. takže PIN ze sim kterou sem tam vložila. ale ikdyž pin sem zrušila tak to po mě stejně chce a opět jen číselná klávesnice na volání a nic s tím jinak dělat nejde
Jit po zadani PIN do Einstellungen (zubate kolecko) bud vlevo dole nebo po stazeni horni listy vpravo ,, potom na Sprache und Eingabe, dale volba Sprache a vybrat čeština
jenže já tu žádny ,,zubaty kolečko,, nemám přes celý display mám jen numerickou klávesnici k volání a nic jinýho dělat nemůžu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.