Nejste přihlášen/a.
Doporučíte mi remosku pro jednu, případně dvě osoby? Nevím, jestli dvou nebo čtyřlitrovou. Nejčatěji by sloužila k pečení masa. Máte zkušenost s touto? electroworld.cz/...
Pokud v ní chcete připravovat běžná jídla pro dva lidi, kupte si menší. Pokud v ní chcete péci třeba buchty, volte větší. I do té menší se toho vejde překvapivě hodně - např. tři kuřecí čtvrtky...
doplněno 14.12.13 10:53:Na celé kuře raději větší...
Je to pro babičku, ale protože bydlíme spolu, tak nejčastěji se vaří pro nás dvě. Ale běžně pečeme třeba celé kuře a tak, tak aby se to do ní vešlo.
Ja si objednal vcera Remosku na 4 l, bez skleneneho pruhledu. Puvodne jsem chtel na 2 l, ale kdyz jsem ji videl na vlastni oci, tak na kure s nadivkou a treba jeste k tomu po strane brambory, je moc mala. Nejlepsi by byla na 3 l, ale ta neni.
Mně se tedy na žádném teflonovém nádobí teflon ještě neodloupal, malinko se odřel v nádobě od pekárny, ale to je vdůsledku hnětacího "háku".
Takže určitě tu větší, v tom už mám jasno. A s touto konkrétní na odkazu nemáte někdo zkušenost? Babička by chtěla to skleněné okýnko, to vím určitě.
sice nevím k čemu je dobré sklo, když přes něj není nic vidět. sám mám Tefal SK500538, ale ještě jsem jí ani nevybalil
My mame 2 remosky, stare, malou a velkou, klasicke hlinikove, ale prave protoze se pecene maso postrana pripeka a hlinik pro telo je nezdravy, tak pujdou, i kdyz jsou plne fukcni , do kontejneru. Klidne je nekomu dam, kdyby mel zajem.
Nevyhazujte je! Já mám také hliníkovou a problém řeším vložením teflonové folie, která stojí okolo stovky a lze ji použít asi 5000x.
doplněno 14.12.13 11:25:Folii lze upravit na jakýkoliv půměr
Nekde jsem cetl, ze ta Tefalka, jak ma jenom jeden otvor na unik pary, tak ze se tam vse spise dusi, nez pece. S
i já mám jen jeden otvor pro únik páry a ještě jsem se neudusil
teď záležím na tom, jestli opravdu jeden otvor nestačí a tom nám poví jen ten, kdo v ní pekl, zapékal
Tak, tak, sice nezdravost hliníku asi nijak nestraší, protože nic kyselého v ní nepřipravuju, ale už tam mám právě taky tu folii a je to paráda, nepřichytí se nic ani omylem.
doplněno 14.12.13 15:33: Abych upřesnil, já mám tuhle: eshop.tescoma.cz/... a to znamená, že pro remosku jsem musel to kolo z ní vyříznout/vystřihnout, ale to nebyl problém. A ani žádné obavy aby to snad nebarvilo nebo nesmrdělo se nepotvrdily a není s tím nejmenší problém. Konečně už nikdy nebude hrozit, že by se mi v ní pizza přichytila.
Babička má taky starou - 35 let. Byl to svatební dar a stále funguje. Ale právě, už je stará a asi i nezdravá. Teflon se mi jeví jako dobrý materiál, mám několik hrnců od Tefal teflonových už deset let a stále jsou jako nové. Potřebuji teď vybrat konkrétní typ remosky. Já tomu tak nerozumím.
Mám tu samou, ale na 2l a vařím si pro sebe. Jsem schopna si obě porce sníst, když mi chutná. Jsem s ní spokojená.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.