Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem, koupila jsem synovi k vánocům apple iphone, ale vůůůbec nic o tom telefonu nevím, teď jsem se dozvěděla, že do tel. je potřeba mít tu malou sim...hmmm seženu ji vůbec někde, aniž bych musela vzít paušál...to nechci, obávám se, že by vše protelefonoval, další věc-dá se ten telefon připojit na můj pc, kde mám windows? Díky všem moc za odpovědi
dobrý den, ta malá karta se dá vyříznout z té velké, stačí zajít na prodejnu operátora a oni vám jí oříznou, ano k windows jde, na nahrávání věcí do iphonu potřebujete program iTunes, který je volně a zdarma stažitelný ze stránek apple, telefon je to špičkový, dělá velice dobré fotografie a systém je stabilní, nevybrala jste určitě špatně..
Tak nevím co to je za iPhone jestli je tam potřeba microsim nebo nanosim. Jdete se sim k do prodejny k operátorovi a on Vám to ořízne. Telefon samozřejmě připojíte k PC pomocí USB kabelu, který je součástí balení. Dala ste synovi pěkný dárek. Jinak ještě O2 kdyby jste chtěla jinou sim, tak Vám mikrosim nebo nanosim ořízne z klasické Simkarty, přímo nanosim od O2 jsou pro paušální zákazníky, T-Mobile vám nanosimkartu prodá i když nejste paušální zákazník.
doplněno 13.12.13 21:55:Jinak iPhone komunikuje hlavně v počítači pomocí iTunes.
Když o tom nic nevíte, tak nekupujte mobil, který synovi stejně nejspíše k ničemu nebude, protože 99% jeho známých bude mít mobil se systémem android. Docela se divím, že někdo vyhazuje nesmyslné peníze za věc, která je dokonalá jen v reklamě. Nicméně syn bude obdivován - to je vše.
Předpokládám, že syn paní je školák/student. Tedy iphone pro jeho potřeby je spíše nezajímavý - krom toho machorvání, jak to nazýváte.
Nevím jaké má zkušenosti ma mcgyver ale ji si již z prodejen O2 odnesel několik micro sim a 2 nanosim které jsem dostal vždy bez problémů, cca 15 min a do dalších 60 min se v pořádku rozjely na nových sim veškeré služby...
Déle akorát trvalo u odcizených/ztracených přístrojů...
Doporučím přímo na pbočku dojít i s přístrojem, prodejci už budou vědět co a jak... popřípadě dostanete leták aby syn mohl po vánocích konvertovat na novou sim pokud již nějakou má.
JInak co se přístroje týče je to špička...
A co se týče Androidistů tak na ně kašlat...
Větší část okolí frčí na ios, co se androidu týče je to peklo cokoliv s tím s tím dělat...
Nakonec hlavní devíza iOS... iphone 4 na trhu je již 3 roky a opět dostal SW upgrade na poslední verzi iOS systému...
O tom se může majitelům androidu leda tak zdát...(čest všem vyjímkám kteří vlastní přimo mašinku od google ale těch je pomálu)
V případě jakýchkoliv další dotazů zde napište...lidí i zkušeností je tu dost...
Hangar: To co jsem řekl, to mě řekli na prodejně O2. Udělali mě tam z microsim nanosim- tím vyštípnutím, vypadá to sice ta nanosim jako okousaná od králíka, ale hlavně že funguje. Že Vám dali v O2 nanosim bez problémů, tak asi máte u O2 paušál.
je to super telefon... iOS je spolehlivý systém, věci se do něj nahrávají přes iTunes (zdarma ke stažení na internetu) , microSim vám udělají z klasické sim (jen se ostřihne). Pokud chce iPhone tak mu jiný mobil nekupujte , jiným by byl silně zklamán.
pro upřesnění 99% lidí nemá android .. android má nějakách 63%,iOS 11%, Windows Phone 21%, a ostatní 4% ...
iOS je super operační systém a iPhone je skvělí mobil v drtivých případech všichni co trvdí opak mají telefon za pár kaček a jen si masirují ego. Apple vyrábí výrobky které patří ke špičce, jejich výrobky pravidelně zklízí různá světová ocenění a iPhone byl v tom 3 nej telefony světa za rok několikrát po sobě
pro upresneni, s temi procenty jste uplne vedle. V cr ma wp v celosvetovem srovnani jedno z nejvetsich rozsireni a ted ma kolem 4.5% gs.statcounter.com/... . V aktualnich prodejnich cislech se prodaval wp kolem 12.8% iphone 6.7% a android 75.3% v minulem ctvrtleti
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.