Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat, jestli je bezplatné připojení na Wi-fi v mobilu Nokia Lumia 520? Díky za odpověď
Ne všechny vysílače Wi-Fi jsou free (bezpaltné), záleží kam se připojíte. Někde se třeba poskytuje zdama omezený čas.
Dobrý den Wi-fi sít je zdarma na všech telefonech notebookách a dalších přístrojích jen vám poradím zablokujte si v telefonu placený internet jelikož já často využívám wifi na telefonu a byl jsem jednou v kavárně kde jim wifi spadla a me se to automaticky přeplo bez mého vědomí na internet placený a pak mi to zbytečně bralo kredit
Správný chytrý telefon na to vždy upozorní, mě se taková věc nemůže stát i kdybych chtěl, pokud se můj telefon chce připojit na mobilní síť, vždy se zarazí na upozornění, že tato služba je placená, dokud jí neodkliknu tak se nepřipojí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.