Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je wi-fi bezplatné na Lumii 520?

Od: luke* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, chci se zeptat, jestli je bezplatné připojení na Wi-fi v mobilu Nokia Lumia 520? Díky za odpověď

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
13.12.13 19:07
hodnocení

2x

Ano, je.

daniell*
hodnocení

2x

jen dodám - je bezplatné na všech telefonech.

hodnocení

0x

Připojení na Wi-fi je bezplatné pro všechny zařízení s touto funkcí, výdaje za provoz tohoto druhu připojení na internet hradí provozovatel vysílače (routeru) nikoli přijímače (např: mobilu, atd.)

hodnocení

0x

Ne všechny vysílače Wi-Fi jsou free (bezpaltné), záleží kam se připojíte. Někde se třeba poskytuje zdama omezený čas.

No jo, ale pak Vás to akorát odpojí a peníze to po Vás chtít nebude, ne?

jyri*
hodnocení

0x

Dobrý den Wi-fi sít je zdarma na všech telefonech notebookách a dalších přístrojích jen vám poradím zablokujte si v telefonu placený internet jelikož já často využívám wifi na telefonu a byl jsem jednou v kavárně kde jim wifi spadla a me se to automaticky přeplo bez mého vědomí na internet placený a pak mi to zbytečně bralo kredit

Správný chytrý telefon na to vždy upozorní, mě se taková věc nemůže stát i kdybych chtěl, pokud se můj telefon chce připojit na mobilní síť, vždy se zarazí na upozornění, že tato služba je placená, dokud jí neodkliknu tak se nepřipojí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]